Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Uklízeč těla Petry (†15): Jakub (19) už si odpracovává trest!

Autor: shp - 
18. července 2013
20:38

Pořád se hájí tím, že s brutální vraždou Petry (†15) nemá nic společného. Prý jen odklidil její tělo do kontejneru. Jakub (19) byl ale pěkné kvítko ještě před tím, než se do její vraždy zapletl. Teď začal odpracovávat veřejně prospěšné práce kvůli svým dřívějším krádežím, informovala TV Nova.

Jakub si nyní odpykává trest veřejně prospěšných prací u Československé církve Husitské. Nastoupil k ní před několika dny. Odpracovat si musí celkem 100 hodin. V minulosti byl několikrát přichycen při krádežích.

Dělá stavební nebo zahradnické práce

„Informace o klientech nepodávám. Navíc ani nemám čas,“ nechtěl Jakubovo začlenění do prací komentovat František Tichý, zástupce církve. Jakub nejspíš pomáhá při stavitelských nebo zahradnických pracích. Je tak dobře schovaný před veřejností.

Tvrdí, že Petru nezabil

Od brutální vraždy, při které byla Petra vyhozena z okna a následně uškrcena a udupána, uplynuly už čtyři měsíce. Jakub bude ale u soudu klíčovým svědkem. Stále ale trvá na svém, že dívku nezabil.

hofihofi ( 19. července 2013 13:48 )

A proc posilas rodice do vezeni, sam nic jen mas velkou hubu.

hofihofi ( 19. července 2013 13:47 )

A proc to neudelas sam a navadis jine?

lpitriska ( 19. července 2013 10:39 )

sores ( 19. července 2013 09:47 )

 Jasně že se přeci nepřizná k vraždě, a soud mu to sežral,už jenom to, že udělal něco tak hnusného že měl na to žaludek pohodit mrtvolu do popelnice, d.obytek. Měl by mu to na té svobodě někdo oplatit, nikdy z něj nebude kvalitní člověk když tohle dokázal udělat. Být rodičem té dívky, tak to jen tak nenechám!!!

pizzaoo ( 19. července 2013 09:47 )

Tenhle grázl není o nic lepší než ti dva kteří Petru zabili. Stačí si jen přečíst jeho agresivní útoky a vyhrožování likvidací či napadením na facebooku komukoliv kdo se mu jen odvážil napsat něco ostřejšího. Takhle se normální, vyrovnaný a nevinný člověk nechová. Taky nedávno kvůli naprosté malichernosti kterou bylo napomenutí za odhozený vajgl napadl mnohem staršího člověka a ani se nebál fyzické převahy. Všechno by řešil jen násilím a já si myslím že i on by byl schopný zabít a kdoví jestli opravdu jen odklízel a třeba taky nějak nepřiložil ruku k dílu. Tohle ani omylem není normální kluk, je také nebezpečný. Všechny tři postavit ke zdi a odstřelit, tady se stala chyba už ve chvíli kdy se tyhle tři chladné a bezcitné zrůdy narodili.

Zobrazit celou diskusi