Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Oblačno, bouřka 21°C

Česká modelka (27) sedí Mexiku za prodej drog: Beru fet, ale ušili to na mě!

Česká modelka tvrdí, že drogy nikdy v životě neprodávala
Česká modelka tvrdí, že drogy nikdy v životě neprodávala  (Autor: Reprofoto excelsior.com)
Autor: shp - 
4. srpna 2013
17:41

S drogami má prý problémy, ale nikdy je prý neprodávala. Česká modelka Petra Pospíšilová (27) dostala za pašování a prodej narkotik v Mexiku šest let. Tvrdí ale, že je nevinná a že to na ni ušili.

„Nepatřím sem,“ řekla Češka v ženské věznici Santa Martha Acatitla serveru idnes.cz. Přiznala, že má problémy s fetováním. „Ano, mám problémy s drogami. Ale nikdy jsem je neprodávala. Nikdy jsem ani neměla žádnou zbraň,“ tvrdí.

U sebe měla 10 balíčků kokainu

Češku v Mexiku údajně zadrželi, když měla v kabelce deset balíčků kokainu, asi 120 tisíc korun a revolver. Prokazovala se falešnými doklady na jméno Patricia Perron De Luna. Takové množství drogy přitom rozhodně nemohlo být pro osobní spotřebu.

Na zbrani nebyly její otisky

Podle mexických médií měla Petra pracovat pro drogový kartel Los Zetas. „To odmítám, nikdy jsem s žádným kartelem nespolupracovala,“ reaguje mladá žena. Na falešné průkazce ani na zbrani se nenašly její otisky prstů.

Dobře to dopadne

„Nejsem svatá. Jsem závislá na drogách a mám ráda sex. Ale to ze mě ještě nedělá kriminálnici,“ dodává Češka s tím, že to na ni někdo ušil. Přesto se však nevzdává naděje. „Můj příběh je jako mexická telenovela. Jsem si jistá, že bude mít dobrý konec,“ doufá.

jakovazne ( 6. května 2017 12:57 )

 Znám jí a abych pravdu řekla radši bych byla kdybych ji neznala. Každé holce na zakladce dělala ze života peklo, o tom že žila rušný život plny chlastu a drog před 15 rokem života možná ani říkat nemusím proto že to asi každý pochopil už z článku a to že mela minimalne jedno dite ktere se narodilo s abstinenčními příznaky protoze ta blbka, rádoby modelka, neuměla skončit s fetem,naštěstí se ditete ujala její máma. No zkrátíme to asi klasickym rcenim, boží mlýny melou pomalu, ale jistě

alice1 ( 8. února 2017 23:01 )

Víte co, vy všichni tady jenom nadáváte ačkoli vůbec neznáte tuto slečnu. Nevíte jaké problémy mohla mít, nevíte proč začala s drogami. Dobře, každý může vyjádřit vlastní názor, ale to neznamená že tu máte nadávat že je někdo kurva.

alice1 ( 8. února 2017 22:58 )

Proč, vy ji snad osobně znáte?

fandamilan ( 5. srpna 2013 14:03 )

Každá česká modelka je kur.a a fetačka.

anka ( 4. srpna 2013 22:46 )

holky mi je lito....sexem si vydelava na drogy, ted bude hnit v mexicke veznici.....musi to to byt strasne pro jeji rodice...skoda mladeho zivota

Zobrazit celou diskusi