Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Mexická policie zadržela českou modelku (27): S dvěma taškami drog!

Sedmadvacetiletá Češka Petra Pospíšilová byla v Mexiku zadržena s dvěma taškami drog
Sedmadvacetiletá Češka Petra Pospíšilová byla v Mexiku zadržena s dvěma taškami drog  (Autor: Reprofoto Excelsior.com)
Autor: ljš - 
25. dubna 2013
22:31

Policie v Mexico City zatkla sedmaadvacetiletou Češku Petru Pospíšilovou, která tam údajně pracovala jako modelka. U sebe měla dvě tašky plné drog a dokonce zbraň!

Mexická policie zadržela v hlavním městě Mexiku sedmadvacetiletou ženu české národnosti, která u sebe měla dvě tašky plné drog. Podle policistů žena v jednom zavazadle ukrývala také nabitou pistoli, informoval dnes mexický deník Excelsior. Její zatčení potvrdil místní policejní šéf Jesús Rodríguez.

Na podezřelou osobu údajně prodávající drogy upozornil policisty jeden z obyvatel čtvrti Polanco.

Když nápadnou vysokou ženu policejní hlídka objevila, odmítla prý nejprve své dvě tašky otevřít. Nakonec však poslechla a policisté uvnitř objevili deset balíčků kokainu a jeden větší s marihuanou. Kromě toho narazili také na peníze a revolver ráže 44.

Byla zfetovaná

"Ta pistole není moje, a takhle vám to řeknu za chvíli... až budu moci mluvit přesně správně, budu mluvit a uvidíme... kdo vyhraje a kdo je lepší a kdo je horší, tečka. Bůh ví, kde je pravda," řekla reportérovi deníku Excelsior, který s ní údajně mluvil v centrále vyšetřovatelů. Žena podle listu patrně sama požila drogu, z čehož plynula i její zmatená mluva.

Mexická média naznačují, že zadržená Češka pracovala v Mexiku jako modelka možná byla zneužita drogovým kartelem Los Zetas.

Podle policie bude žena zřejmě obviněna z nedovoleného držení střelné zbraně a drog.

Máte-li jakékoli informace o zadržené Češce Petře Pospíšilové, kontaktujte nás na telefonním čísle 724 014 586, nebo e-mailu tip@blesk.cz.

amarize ( 27. dubna 2013 06:29 )

Ta se z basy už nedostane.

reknirmareno ( 26. dubna 2013 21:17 )

buban. Ze ty myslis naseho jendu777?

vrtajzub ( 26. dubna 2013 16:51 )

pgga - ano šťastie, lebo v singapure je za to trest smrti, bude mať fasa okvykaciu kúru v mexickom vazení, nech si užije dietča.

pgga ( 26. dubna 2013 16:35 )

Stesti?...V Mexiku?...

vrtajzub ( 26. dubna 2013 16:31 )

...........myslela si že nesie cukor ..... a on to bol kokain,má šťastie že ju chmatli v mexiku a nie v singapúre magorku sfetovanú

Zobrazit celou diskusi