Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Policie obvinila matku z vraždy svých tří dětí: Hrozí jí doživotí!

V tomto domě byla tělíčka dětí nalezena
V tomto domě byla tělíčka dětí nalezena  (Autor: Blesk - Ondřej Požár)
Autor: shp, ČTK - 
18. července 2013
22:15

Policie obvinila Michaelu H. (31) z Vlasatic u Brna  ze zabití svých tří dětí. K zoufalému činu ji prý vedla nejen zoufalá finanční situace, ale také závislost na drogách a častá konzumace alkoholu. Za zabití ženě hrozí doživotní vězení.

Policie právě potvrdila, že Michaela H. skutečně zavraždila své tři děti. Vše odhalil  její gynekolog.

Michaela H. z Vlasatic u Brna vloni zabila své dvě děti, aby pak letos znovu otěhotněla a v šestinedělí se zbavila i novorozeňátka. Podle informací zpravodaje Blesk.cz  první dvě děti v loňském roce zakopala, aby k nim pak přidala ještě třetí.

Podle sousedů Michaela H. užívala drogy a byla častou návštěvnicí místní restaurace. Údajně pila i ve vysokém stupni těhotenství. "Tohle není normální, co udělala. Měla dát ty děti k adopci," komentovala celou situaci pro Blesk. cz zděšená sousedka.

Michaela H. má ještě dvě další děti. Holčičku ve věku zhruba 8 let, chlapec je o něco starší.

 

Matka měla velké dluhy

Žena byla podle informací Blesk.cz ve velmi špatné finanční situaci. Údajně měla dluhy, kam se podívala, a neměla na to, aby své tři novorozence uživila. Proč se ale rozhodla k tak brutálnímu činu, není jasné. Je možné, že trpěla postnatální depresí a miminka zabila při zkratu.

Mrtvolky byly ve sklepě

Ostatky dětí byly nalezeny ve sklepě. Podle jejich stavu bylo policistům hned jasné, že děti nezemřely přirozenou smrtí.

 

Trojnásobná vražda miminek se stala ve Vlasaticích na Brněnsku Trojnásobná vražda miminek se stala ve Vlasaticích na Brněnsku | google maps

hakari.takara ( 19. července 2013 14:06 )

Svým způsobem bych to ještě pochopil, kdyby jí bylo 14 let, chtěla to utajit před rodiči, před obyvateli vesnice... ale ve 31 letech už měla mít rozum, a hlavně v jejím věku znát pojem antikoncepce.

hakari.takara ( 19. července 2013 13:57 )

To snad ani není možný... Zabít tři vlastní děti! Zoufalá být nemohla, vždy existuje řešení- babybox, adopce... V Brně snad babybox také je... Když měla prachy na chlast a drogy, tak by jistě něco vyšetřelia i na děti. Každpoádně asi nezná HA, případně kondom a to žijeme v roce 2013... Vždy je lepší nejdříve řešit antikoncepci. Potrat není antikoncepce, ale zase na druhou stranu, co by bylo z těch dětí, kdyby si je nechala a vyrůstali v její "rodině"? Pravděpodobně zase nějací feťáci a nemakčenko... Apropos, co dělala sociálka??

consiglieri ( 19. července 2013 12:39 )

pár info od soudu. Dluhy měli, schválené oddlužení, ale dům byl pořá jejich, takže z něj mohli vše pokrýt. oba prac ovali, dohromady 30t čistého.Op ět žádní sociálové.Mohla mít mateřskou, on daňové odpisy. Vše o p. Hartmanové je zde https://isir.justice.cz/isir/doc/dokument.PDF?id=6556547

poletucha ( 19. července 2013 11:56 )

..pokud po celou dobu tehotenstvi maskovala oblecenim, znamena to, ze po celou tu dobu, planovala co udela!!

popocatepetl ( 19. července 2013 11:54 )

Co to proboha je za větu "Zoufalou matku Michaelu H. (31) dohnala k zoufalému činu..."?!!! Ta věta má znít: "Nezodpovědnou narkomanku dohnala její závislost na návykových látkách k vraždám"! Za její závislost a nezodpovědná nekontrolovaná otěhotnění ji dohnala k chudobě a vraždám, za to nikdo a nic jiného nemůže.

Zobrazit celou diskusi