Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Policie dopadla vraha Adriany (†29): Ubil ji dřevěnou tyčí!

Po Adrianě zůstaly dvě krásné dcerky.
Po Adrianě zůstaly dvě krásné dcerky.  (Autor: Nový Čas)
Autor: mok - 
9. června 2013
13:17

Policisté na Slovensku dopadli podezřelého z vraždy krásné Adriany (†29). Muž, který měl matku dvou dětí několikrát uhodit a poté hodit do šachty, je dvaadvacetiletý Martin z Jelšavy.

"Zabil, ale nechtěl jsem," řekl dvaadvacetiletý Martin pro televizi JOJ. Už den poté, co bylo nalezeno tělo krásné Adriany, se podařilo policistům zadržet podezřelého z vraždy. Hned v sobotu ukazoval na místě činu, co se v osudný den stalo.

Matku dvou dětí měl údajně ubít dřevěnou tyči a její tělo schovat do šachty, kterou zaházel matracemi.

Matka měla zlé tušení

Adrianu viděli příbuzní naposledy v pondělí. Tehdy byla na návštěvě u svého otce, odkud se bohužel už nikdy nevrátila. Na základě děsivé předtuchy se její matka vydala Adrianu hledat. Bohužel ji našla už mrtvou.

alex0800 ( 19. července 2013 09:22 )

Škoda matky dvou dětí a škoda jejích dětí.. A, že byla cikánka je absolutně bezpředmětné, pokud byla pracující ;-) Znám spousty bezcenných lidí neromského původu stejně tak i několik pracujících cikánů, kteří se za svůj původ nemusí stydět, neboť tto jsou lidé čestní a pracovití.. Jen politici, kteří přes dvacet let vytvářeli uměle ghetta nepřizpůsobivých, jsou plně zodpovědní!! Jde o odvedení pozornosti obyvatel z rozkrádaček politických na nepřizpůsobivé občany, kterým dávky stanovovali opět tito političtí diletanti aby bylo po kom poté hodit kamenem!! Pověsit je do průvanu, zloděje nepracující a flákající se v PSP!!

pepen ( 10. června 2013 08:55 )

Pro Gulivera !!!!Ty šmejde hnusnej-kéž by tě pán Bůh potrestal !!!Rasisto skurvenej-ty máš určitě v tý palici nasráno!!Je to hnusný.Ale přeji ti,aby se to stalo ve tvé rodině.Toho koho máš nejraději-ať ti zabijou před tebou!!!

janina7777 ( 10. června 2013 07:45 )

cert ( 10. června 2013 07:24 )

Ty nejsi ani smradlavý "čobol", ani smradlavý Čech, ty jsi jen smradlavý.

guliver ( 9. června 2013 22:48 )

no tvoji bratia mozna ja jsem rad ze jsme se tech 200000 cigosu v osadach zbavili...nebo si je muzes nastehovat na zahradu

Zobrazit celou diskusi