Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Totálně opilá řidička nadýchala 1,77 promile a prala se! Podívejte se

Test na alkohol byl pozitivní. Žena se poté strážníkům vzpouzela zuby nehty
Test na alkohol byl pozitivní. Žena se poté strážníkům vzpouzela zuby nehty  (Autor: Blesk – David Malík)
Autor: jad, simao.k - 
23. června 2013
19:55

VIDEO: Tak to je síla! Žena v Praze usedla v noci na sobotu za volant staršího BMW a vůbec jí nevadilo, že je zpitá pod obraz. Když za ní vyrazila policejní hlídka, začalo rodeo.

O víkendu proběhla v Praze rozsáhlá policejní akce, která se zaměřila na alkohol za volantem. Do restaurací vyrazili policisté v civilu, kteří si vytipovali "pijany" a poté řidiče kontrolovali.

Ale to, s čím se setkali policisté v pražských Nuslích, bylo až nečekané. Nabouráním do zaparkovaného auta zde skončila krkolomná jízda opilé řidičky. Policisté jí naměřili 1,77 promile!

Řidička místo toho, aby se kála a litovala toho, co udělala, byla ještě agresivní. S policistou, který se ji snažil dostat do služebního vozu, se prala a sprostě mu nadávala.

Ženě odebrali řidičský průkaz a nyní jí hrozí tučná pokuta a až jeden rok za mřížemi. Je přitom velkým štěstím, že nikomu během své zběsilé jízdy neublížila.

Video  Policisté zastavili v Praze opilou řidičku  - Foto Blesk - David Malík
Video se připravuje ...

tina.vitaskova ( 24. června 2013 05:37 )

Mladá dívka, opilá za volantem, sprostá, agresívní-hnus-nic nového, je to přece in??? ne? Jakou asi vychová generaci, takový vzor-máma???- není to hezký pohled

jahodove_ticho ( 24. června 2013 00:19 )

TAKOVÝ LEDA ROZKOPAT PĺČU...

miroslav ( 23. června 2013 20:33 )

To je ale velká ***

moiaza ( 23. června 2013 20:22 )

U nás na dědině takových podobných jezdí. Stačí si stoupnout před hospodu a dívat se. Denně odjíždějí opilci ve večerních hodinách ke svým domovům. A kde je policie? Tak to nevím. Neviděl jsem je tu dosti dlouho.

Zobrazit celou diskusi