Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dojemné okamžiky po operaci: Hluchý chlapeček poprvé uslyšel tátu!

Autor: mok - 
22. června 2013
10:50

Tak tohle video je důkazem toho, že zázraky se občas dějí. Tříletý chlapeček Grayson Clamp ze Severní Karolíny, poprvé uslyšel svět, díky skvělým doktorům a nejmodernější technologii.

"Tatínek tě miluje," mohl poprvé slyšel malý Grayson, který byl už od narození hluchý. Jeho adoptivní rodiče se ale rozhodli zabojovat a vyplatilo se. Po náročné operaci, kdy lékaři vložily do mozkového kmene elektrody, mohl chlapec slyšet zvuky kolem sebe. Nová metoda  je doposud ve stádiu testování a prováděla se především na dospělých.

"Je to nejsilnější chlapec, kterého jsem kdy viděl. Je to větší chlap, něž kterým jsem já kdy byl, když si vezmete, čím vším si prošel," řekl otec serveru Cbsnews.com.

První reakce chlapce byly navíc natočené a výsledek je skutečně dojemný.

blankaroztacilova ( 22. června 2013 19:40 )

Dobrý den, celý den. Letos koluje po internetu nová forma přivýdělku, jak pro ženy, tak pro pány!! Už od začátku května si takto sama přivydělávám a fakt mě to nadchlo... Do práce chodit sice nepřestanu, nicméně když to jde, tak se mi hodí každá snadno vydělaná kačka... Více info na Petrblog.wz.sk

bafinka81 ( 22. června 2013 18:34 )

No, asi tak nějak.....chudák malý

stupet ( 22. června 2013 17:20 )

Nepřipadá mi to dojemný. Snad kdyby ten kluk odpověděl, i kdyby jen znakovou řečí. Jeho ale nějak vyznání tatínka nechávalo v klidu. A ten chlapeček se mi zdá divnej. Hrozně hlasitě dýchá, nepřirozeně se pohybuje... Myslím, že hluchota nebyla jeho jediným postižením.

cinderella1 ( 22. června 2013 15:36 )

Predtim se s nicim takovym nesetkal, nikdy neslysel zadny zvuk, tak je z toho vykuleny ...ted se bude ucit mluvit, dotedka se s nim dorozumivali jen znakovou reci.

Zobrazit celou diskusi