Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Uklizeč mrtvoly Petry (†15) Jakub zmizel z Jihlavy!

Autor: Jiří Čada - 
6. června 2013
19:00

VIDEO: Uklizeč těla zavražděné školačky Petry (†15) Jakub D. (19), který je jako jediný z vraždící trojky na svobodě, zmizel z Jihlavy. Ještě předtím se však ve městě ještě stačil porvat. A to pod dohledem policie.

Policisté korunního svědka v případu zabití školačky, z jejíž vraždy jsou obviněni tři mladíci, mezi nimiž je Jakub, chránili ve dne v noci před veřejností. Jakubovi tím však prokazovali medvědí službu. Vědom si ochrany mužů zákona, provokoval okolí.

„Notně opilý šel kolem a bezdůvodně na mě hodil cigaretový nedopalek. Po chvíli se vracel a zopakoval to,“ řekl Blesku Cyprián Danihel (30). Narostlý Rom po Jakubovi vystartoval. Na místo však ihned dorazily hned tři policejní hlídky.

„Jakuba si pět policistů odvedlo stranou a něco mu tam říkali. Pak ho pustili,“ říká napadený Rom. „Mohu jen potvrdit, že na místo skutečně vyjelo několik policejních hlídek v domnění, že tam došlo k narušení občanského soužití. Nic takového se však nepotvrdilo,“ uvedl mluvčí jihlavských policistů Martin Dušek.

Video  Rozhovor s mužem, který měl s "doklízečem" Jakubem D. konflikt  - Foto Blesk - Jiří Čada
Video se připravuje ...

Útěk do Brna

Podle informací Blesku se Jakub odstěhoval do Brna. Jihlava už prý pro něho byla příliš nebezpečná. „Teď se stěhovali do Brna. Už tu odtud vypadli,“ uvedl včera na adresu Jakuba a jeho blízkých jeden z nájemníků domu, ve kterém mladík žil.

dadaveve ( 7. června 2013 08:22 )

Cesky???? Nebo český???? Ty si cech jak poleno

dadaveve ( 7. června 2013 08:21 )

Ty máš chybu v každém slově diakritika ti nic neříká???

dadaveve ( 7. června 2013 08:18 )

No do smrti ho chráńit nebudou!! To by si měl uvědomit a sekat latinu! Aby mu to někdo náhodou nevrátil. Koukám, že to je neponaučitelnej spratek a do toho vězení se jednou stejně dostane!

babicovyjedy ( 7. června 2013 02:46 )

ja zapomnel ze mas Karlovu univerzitu

hofihofi ( 7. června 2013 01:29 )

Nenizac, to se lidem bez vzdelani stava

Zobrazit celou diskusi