Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Psychiatr Cimický: Jak se matka vyrovná s tím, že její dítě má geny vraha Petry (†15)?

Jak se cítí matka, která počala dítě s vrahem patnáctileté Petry?
Jak se cítí matka, která počala dítě s vrahem patnáctileté Petry?  (Autor: Archiv Blesk)
31. května 2013
11:06

Jen den poté, co brutálním způsobem se svým kumpánem zavraždil Petru (†15), počal dítě s jinou dívkou. Nebojí se dotyčná, že by potomek mohl zdědit po svém otci, který bude již brzy souzen za vraždu, špatné geny? Na to Blesku odpověděl psychiatr Jan Cimický.

"Jaké to je čekat dítě s vrahem? To podle mě záleží na osobnosti ženy, které se problém týká. Nezkušené mladé dívce může pozornost médií dělat dobře a lichotí jí, že je její partner veřejnosti známý. Ať už to je z jakéhokoli důvodu," řekl Blesku psychiatr Jan Cimický.  

Těhotná dívka neví, co má dělat, chystá se ale na návštěvu Michala Těhotná dívka neví, co má dělat, chystá se ale na návštěvu Michala | Foto Blesk – Jiří Čada a Facebook

Taková žena podle něj dopředu moc nepřemýšlí a klidně vrahovo dítě porodí. "Pokud jde o zkušenější a rozumně uvažující ženu, ta přemýšlí dopředu. Děsí se činu svého přítele a odsuzuje ho. Je pravděpodobné, že dítě s takovým partnerem chtít nebude. Bojí se i genů, které by případný potomek mohl zdědit," dodal psycholog.

Dívka z Jihlavy otěhotněla s Michalem K. (21) jen den poté, co se svými kumpány zavraždil Petru. Otec dítěte, z vraždy obviněný mladý muž, zatím neví, že na svět přijde jeho dítě. Těhotná dívka proto chystá cestu do vazební věznice, aby mu o tom sama řekla.

evita5555 ( 20. srpna 2013 13:32 )

Táto dievčina až tak ďaleko neuvažuje, IQ tykve. Takže ani následky jej pravdepodobne nikdy nedôjdu.

oliiiii3 ( 31. května 2013 20:52 )

Urcite s tim miminkem nepocitali , ale ono za tatu nemuze , dneska vrazdi i deti slusnych rodicu a pritom to nejsou zadny zlocinci jsou to slusne lidi, a je to hlavne ve vychove rodicu nikdo nema na deti cas a pak hlavne internet tam deti prosedi zbytek sveho casu.A taky hlavne nemohla vedet ze ten jeji blb za neakou dobu zavrazdi mlade devce ktere mela zivot pred sebou , neznala jsem ji ale mam taky dcery , ale to bych si opravdu nedovedla predstavit , a hlavne zazit.A hlavne ty hosanci v base budou mit kruty a tvrdy zivot.

blooroses ( 31. května 2013 17:10 )

Shelby16 ( 31. května 2013 17:07 )

souhlasím !

Shelby16 ( 31. května 2013 17:05 )

Ta holka je normální psychopat ! Připomíná mi to, když jsem četla článek o Breivikovi, který chladnokrevně vyvraždil desítky lidí a kromě pár obdivovatelů se našla i jedna fanynka

Zobrazit celou diskusi