Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vzkaz vraha Petry (†15) z vězení: Nejsem táta žádného dítěte, ta holka si to vymyslela!

Autor: Jiří Čada, mokk - 
1. června 2013
14:25

Žádné těhotenství, žádné dítě. Michal K. (21), obviněný z vraždy školačky Petry (15), odmítá možnost, že by čekal dítě s kamarádkou (20). Vzkaz z vězení přinesla jeho matka.

Dívka se svěřila přátelům, že je těhotná a otcem má být mladík obviněný z brutální vraždy. Blesk její zpověď zveřejnil, na což prudce reagovala Michalova matka. „Tahle informace už nějaký týden koluje po Jihlavě, když jsem byla na poslední návštěvě ve věznici za Michalem, ptala jsem se ho na to a on to rezolutně odmítl,“ tvrdila exkluzivně Blesku Michalova matka.

Dívka v pátek své tvrzení vzala zpět. Těhotná údajně není vůbec. Na Facebook u přesto dál píše, že by se ráda se svým milým setkala. Ani to ale Michalova matka nedovolí. „My tam za ním jezdíme jednou za čtrnáct dnů a vždy na devadesát minut. Jinak se za ním už nikdo nedostane,“ zdůraznila.

Ať přijde za mnou

Ta si to chce s dívkou, která o sobě mezi přáteli prohlašuje, že je s Michalem těhotná vyřídit. „Nechápu, proč to rozhlašuje, kdyby to byla pravda, tak proč nepřijde za mnou. Chce snad Michalovi ještě přitížit?“ ptá se zdrceně. V případě, že by dívka skutečně byla těhotná, je Michalova matka rozhodnuta později investovat do DNA testů.

jenda0033 ( 11. června 2013 11:30 )

velká škoda že není trest smrti, zaslouží si ho všichni tři

dobby ( 2. června 2013 05:40 )

Jsi trapný romo.mrde

hofihofi ( 2. června 2013 01:53 )

Uz se ta prolhana dobrotka omluvila tomu lekari co ho sproste a lzive pomluvila? Jastli ne at tahne do sve země, kde zije, hajzl prolhana.

dobrotka ( 2. června 2013 00:15 )

Hlasim slunecno, teplo a pohoda

buban ( 1. června 2013 23:17 )

Koneckoncu ten da.can rekl pravdu-on nemuze byt otcem zadneho ditete. Tak maximalne zploditelem, otcem ne.

Zobrazit celou diskusi