Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vyvraždil prý v Brně celou rodinu, ale tvrdí: Ty kluky jsem miloval!

Autor: šim - 
4. června 2013
14:04

Jsem nevinný. To o sobě tvrdí Američan Kevin Dahlgren, který byl obviněn z vyvraždění rodiny v Brně-Ivanovicích. Podle nového svědectví Dahlgrenova známého byl Kevin v osudný večer prý běhat a když se vrátil, našel čtyři své příbuzné mrtvé.

Reportér České televize našel v USA člověka, který byl dlouholetým sousedem a přítelem rodiny Kevina Dahlgrena, než se přestěhovali do Kalifornie. S Kevinovými rodiči je Gary O’Dell prý v kontaktu a ti mu také řekli, jak celou tragédii popisuje obviněný mladík.

Podle něj spáchal čin někdo jiný. Kevin nebyl prý v době vraždy v domě, ale venku běhal. Když se vrátil a uviděl tu hrůzu, prý zpanikařil a utekl. Taková je verze obviněného mladíka, kterou vyprávěl svému právníkovi a rodičům.

"Kevin si byl podle všeho zaběhat, přišel domů a zjistil, co se stalo. K smrti ho to vyděsilo. Bál se i o svůj život. Viděl tragicky zavražděné lidi, které miloval, bál se. Snažil se dostat pryč co nejrychleji, protože měl strach o svůj život," řekl Gary O’Dell pro Českou televizi.

Podle Garyho nebyl Kevin v Česku poprvé. Brno již před několika lety navštívil se svou matkou Sandy, která byla tetou zavražděné Veroniky H. Matka Veroniky byla totiž sestrou Sandy. Kevin tak byl Veroničin bratranec.

„Kevin tu rodinu miloval. Byli tady, několikrát pobývali u Dahlgrenových. Kevin měl hrozně rád jejich kluky,“ tvrdí Garry.

Jestli je měl opravdu tak rád, proč je tedy nyní obviněn ze čtyřnásobné vraždy své sestřenice Veroniky, jejího manžela Martina a jejich synů Davida a Filipa??? Na to snad odpoví před českým soudem. České státní zastupitelství totiž stále ještě připravuje poklady žádosti o vydaní Dahlgrena do Česka.

Nyní je Dahlgren ve vazební věznici v USA. Do Spojených států se dostal při svém útěku. Z Vídně odletěl do Washingtonu, kde ho na letišti zadržela FBI. Podle jeho právníka bude žádat o propuštění na kauci.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

barija ( 6. června 2013 16:54 )

Kde se bere v člověku tolik zla, že tohle provede. Jednou jsem byla svědkem vraždy kapra. Též jsem musela jednou pohřbít malé kotě. Dodnes si to pamatuji. Myslím, že už nikdy, ten, kdo toto provedl, nemůže normálně žít. Nemůže existovat. Měl by sám požádat, aby na něm byl vykonát trest smrti a být vděčen, že se mu tím pomúže. Snad jediné, co by bylo srávné je, že by měl konat do konce svého života jen samé dobro, pro druhé, těžce nemocné, chátrající osoby. Dobrovolně a zcela zdarma. Zříci se všech pozemských radostí. Je to tragédie, která je nad lidské chápání.

cinderella1 ( 6. června 2013 03:35 )

Zadny pravnik, ani takovi pravnici, ktere mi ty majojo doporucis nebudou schopni odpovedet a vyvratit to, kdyz cesti vysetrovatele predlozi jako dukaz, ze na Kevinovem obleceni nebo botech zjistili stopy krve, nebo jine DNA, jak toto muze pravnik oduvodnit? To mi rekni!

marie60 ( 5. června 2013 09:00 )

Ta paní z Brna měla být jeho sestřenice a ne teta. Její máma byla sestrou jeho mámy.No, i tihle pisálkové prdolili, když dřív napsali, že ti kluci byli jeho bratranci.Pro ně on byl vlastně strýc. Jestli fakt měl brát drogy, tak je mohl i zavraždit.Je ted´ na poliších, aby ho usvědčili, ovšem, jestli ho američani vůbec sem pustí.

alex0800 ( 5. června 2013 08:51 )

Psychicky nemocný amík přijel k příbuzným a náhodou je někdo vyvraždil jak v americkém filmu, ale on to nebyl Velmi vtipná pohádka, snad mu vydrží, až ho bude FBI zpovídat.. Spíše bych se zaměřil na jeho psychický stav a uvidí se, kdo, co a jak.. Smůla, že si ta rodina pozvala svého příbuzného z ciziny, mohli ještě žít..

dobrotka ( 5. června 2013 01:59 )

On ze neco rikal pravnikovi? To pravnik mu rekl, co ma rikat. Zatloukat, zatloukat, zatloukat Je mi z toho blivno!

Zobrazit celou diskusi