Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vraždící monstrum z Brna: Těla znetvořil tak, že je policie nemohla identifikovat

Autor: op, oj - 
5. června 2013
12:20

Vraždící monstrum Kevin Dahlgren (20) v Brně popravil čtyři členy své rodiny a utekl do Ameriky. Tam teď čeká ve vazbě a brzy se rozhodne o jeho vydání do Česka. Policie zatím neúnavně sbírá důkazy, které vraha pošlou za mříže.

Policii se potvrdila informace, že Dahlgren jel do Vídně taxíkem. Obě motorky, které rodina vlastnila, zůstaly v garáži, uvedl ve středu na tiskové konferenci šéf brněnských kriminalistů Antonín Hrdlička.

Tetu, strýce a bratrance podle informací policie vraždil postupně na různých místech v domě. Nejmladší David H. byl jeho poslední obětí. Domů totiž přišel až po obědě. Dahlgren těla znetvořil tak, že policie měla v první fázi problémy s identifikací.  Z Brna vyjel hned po vraždách kolem třetí hodiny odpoledne. V pět byl už na letišti ve Vídni.

„Americká strana nám doručila věci a oblečení, které měl na sobě v době dopadení ve Washingtonu. Nyní je podrobujeme expertízám,“ dodal Hrdlička.

Advokát Američana se zatím snaží, aby byl Dahlgren propuštěn na kauci. Prokurátoři ale prý velmi pochybují, že soud žádosti vyhoví.

danuska555 ( 9. června 2013 22:53 )

Nevim, co psal dedek,, ale me jeho vyplody fakt - bavily!

danuska555 ( 9. června 2013 22:50 )

teda. fortin,,, na to ze si zenska,, tak si sprosta, jak. kanal, takto, se nevyjadruje ani chlap! Styd se!

ejvm1712 ( 9. června 2013 10:16 )

To znamená,že tu bedeme toho tschuráka živit a poskytovat mu veškerý servis.

dadaveve ( 6. června 2013 07:32 )

koukám, že omluva byla přijata

dobrotka ( 5. června 2013 19:30 )

Blesk poskytuje sluzby. To neni nikdo zvouci na navstevu. Pravidla si dela sam pro sebe. Neumi zatocit s hulvatama a pak to odnesou vsichni

Zobrazit celou diskusi