Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Američan měl ubodat svou rodinu v Brně: Když vraždili mé milované, byl jsem běhat!

Autor: INT, šim - 
5. června 2013
05:01

Američan Kevin Dahlgren (20), který byl obviněn z vyvraždění rodiny v Brně-Ivanovicích, tvrdí, že je nevinný. Podle nového svědectví jeho známého byl prý Kevin v osudný večer běhat. A když se vrátil, našel čtyři příbuzné, které velmi miloval, mrtvé v tratolišti krve.

Reportér České televize našel v USA člověka, který byl sousedem a přítelem rodiny Kevina Dahlgrena, než se přestěhovali do Kalifornie. S Kevinovými rodiči je Gary O’Dell prý v kontaktu a ti mu také řekli, jak celou tragédii popisuje obviněný mladík. Podle něj spáchal čin někdo jiný.

Dostal strach

„Kevin si byl podle všeho zaběhat, přišel domů a zjistil, co se stalo. K smrti ho to vyděsilo. Bál se i o svůj život. Viděl tragicky zavražděné lidi, které miloval, bál se. Snažil se dostat pryč co nejrychleji, protože měl strach o svůj život,“ řekl Gary O’Dell. Podle něho nebyl Kevin v Česku poprvé. Brno již před několika lety navštívil se svou matkou Sandy, která byla tetou zavražděné Veroniky H. Matka Veroniky byla totiž sestrou Sandy. Kevin tak byl Veroničin bratranec. „Kevin tu rodinu miloval. Byli tady, několikrát pobývali u Dahlgrenových. Kevin měl hrozně rád jejich kluky,“ tvrdí Garry.

Nyní je Dahlgren ve vazební věznici v USA. Do Spojených států se dostal při svém útěku. Z Vídně odletěl do Washingtonu, kde ho na letišti zadržela FBI. Podle jeho právníka bude žádat o propuštění na kauci.

tatarata ( 5. června 2013 20:52 )

Americane si mysli ze jsme opice a zereme banany.

pgga ( 5. června 2013 18:30 )

No...Pan Hrdlicka...Brno-policie dnes: Zadna SMS kde se priznal..neexistuje.Dale..odjel taxikem,ne...ne..nikdo nemel uriznute koncetiny.Ne..nemame motiv. Hlavne...z Brna odjel kolem treti odpoledne,do Vidne dorazil kolem pate. Pozar byl nahlasen sousedy v deset vecer.Dava to smysl?

blanka19 ( 5. června 2013 11:45 )

namoroman ( 5. června 2013 11:42 )

Kdo ví co si podělali

namoroman ( 5. června 2013 11:41 )

Zobrazit celou diskusi