Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Po kartách BLESKmobilu se jen zaprášilo!

Lidé stály na BLESKmobil SIM karty několikametrové fronty
Lidé stály na BLESKmobil SIM karty několikametrové fronty  (Autor: Foto Blesk - Alexandr Malachovský)
3. května 2013
06:14
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

Tisíc SIM karet BLESKmobilu se včera rozdalo zdarma v Praze a Ústí nad Labem. Každá byla nabitá kreditem 150 Kč. V Ústí, kde je promotéři nabízeli na Mírovém náměstí, byl o levné volání obrovský zájem. V Praze se zájemci o karty téměř poprali.

PRAHA-SMÍCHOV

V Praze stačili promotéři sotva rozbalit první várku karet a dav zájemců je zatlačil až ke vchodu metra Anděl na Smíchově. Pomocí strážníků se povedlo vřavu uklidnit. Přesto se lidé nevyhnuli sporům. „Já už tu čekám od začátku,“ neslo se davem. „Můžete dát jednu manželovi? On má kardiostimulátor a nemůže tu čekat,“ prosila slečnu s logem BLESKmobilu jedna z žen.

„Musím si měsíčně dobíjet kredit, který neprovolám, abych měla nižší cenu za minutu. U BLESKmobilu nemusím. Proto ji chci používat,“ svěřila se Blesku Věra Netušilová, se kterou si pro »simku« přišel i manžel Zdeněk. Po kartách se stopadesátikorunovým kreditem se tak jen zaprášilo.

ÚSTÍ NAD LABEM

Už když se promotéři na akci, která začala přesně ve 12:30 hodin, v Ústí připravovali, tvořila se u nich fronta. Někteří přišli, protože si o nabídce přečetli předem. Byli mezi nimi i studenti Honza Hucek (16) a Standa Poleník (19), kteří na SIM karty od BLESKmobilu čekali už hodinu předem. Získali ji jako první. „Je to hodně výhodné. Rozhodně je to levnější než to, co máme teď. Po vyčerpání přednabitého kreditu je znovu dobijeme,“ řekli.

Nabídka levného volání zaujala i mladou maminku Natašu Szinaiovou (35), která si pro kartu přišla se synem Tadeášem (4).

Video Bleskmobil rozdával SIM karty zdarma - Petr Soukup
Video se připravuje ...

ocsin ( 3. května 2013 12:06 )

Dobrý nápad pro předváděčky Šmejdům zdar

nico ( 3. května 2013 10:58 )

souhlas, byli by schopni se ušlapat navzájem

zubni.pasta ( 3. května 2013 10:05 )

Taky to nechápu.

zubni.pasta ( 3. května 2013 10:05 )

Přesně tak ! Taky jsem si koupil simku provolal kredit a rychle pryč on ten bleskmobil zase není až tak hrozně výhodný jak se o něm tvrdí.Asi se jim lidi nehrnou když musejí simky dávat zadarmo .Takový operátor je na příležeitostné volání jinak na nic.

yesman333 ( 3. května 2013 08:47 )

Blesk je super! Dokázal, že je dobrý i zadarmo. To muselo dát práci, že? Myslím, že by to rozdal i kdyby v té krabičce bylo nasrá.o....

Zobrazit celou diskusi