Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Blesk pomáhá: Zlevněné volání mobilních operátorů není pro všechny?!

Dagmar Beranová chtěla tarif Vodafonu za 691 korun
Dagmar Beranová chtěla tarif Vodafonu za 691 korun  (Autor: Blesk – David Malík)
17. dubna 2013
07:00
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

VIDEO: Vlnu zlevnění tarifů mobilních operátorů chtěla využít čtenářka Dagmar Beranová (46). Obrátila se na svého operátora Vodafone, u kterého je už deset let. Ten jí ale levný tarif zamítl.

„Jsem u Vodafonu již deset let, vždy jsem své účty platila, ale s přechodem na neomezený tarif jsem ostrouhala,“ napsala paní Dagmar do redakce Blesku den potom, co na lince péče o zákazníky jí zamítli změnu tarifu kvůli špatné platební historii.

Neplatička?

Navštívili jsme tedy pobočku operátora sídlící přímo na pražské centrále zvané »Vinice«. Paní Dagmar vše na místě vysvětlila. Reprezentantka prodejny našla důvod, proč Vodafone označil zákaznici za člověka špatně platícího své závazky – jedna opožděná platba v tříměsíční historii.

Přišli o zákazníka

„Zavolejte si na *077, tam to s vámi vyřeší,“ snažila se Dagmaru odbýt reprezentantka. Pro názornost je to to samé, jako byste šli na jinou prodejnu. „Odejdu k jinému operátorovi,“ svěřila se Dagmar.

Video  Skrytá kamera v prodejně Vodafonu  - Blesk.cz
Video se připravuje ...

Reakce Vodafonu

Obrátili jsme se na mluvčí Vodafonu Alžbětu Houzarovou, jež jako zázrakem zjistila, že „zrovna nyní už Neomezený tarif za 691 Kč nabízíme i zákazníkům, kteří v posledních třech měsících opomněli uhradit některé ze svých vyúčtování. Podmínkou je pouze absence aktuálního dluhu na všech číslech zákaznického účtu“.

nutelka0 ( 17. dubna 2013 19:48 )

Ve Francii od FREE mam 2 hodiny volani a neomezene sms za 2€.Za 20€ je neomezene volani,(sms/mms) na pevne linky i mobily a volani i do zahranici. Ktery operator toto v Cesku konecne nabidne?

e.44 ( 17. dubna 2013 09:57 )

Jo a ještě bych dodala,že za tím kritizováním vidím kyselé hrozny z toho, že o bleskmobil neni zdaleka tak velkej zájem, jak se pravděpodobně čekalo a to ani přes trapné reklamy, které stále někde otravují.

e.44 ( 17. dubna 2013 09:54 )

Blesk nepomáhá, dělá akorát ostudu sobě i druhým. Podle data, rok a půl staré video, tak "kvalitní" že se podle huhlavého nezřetelného obsahu nedá poznat jestli je skutečně rok a půl staré nebo jestli si idiot, co ho nahrával, jenom neumí nastavit datum Jinak je nejenom u mobilních operátorů běžné, že lidi se špatnou platební morálkou zkrátka na výhody nedosáhnou

y1xcvbnm ( 17. dubna 2013 09:10 )

U toho videa je rok 2011 , to je ze včerejška???

bafinka81 ( 17. dubna 2013 09:05 )

Přesně tak. Dělám u konkurenčního operátora, ale praxe je prostě stejná. On je to celkem paradox, že po nás vždycky nejvíce řvou ti, kteří mají dluhy. Ospravedlňují to vším možným, dělají si nároky, apd..

Zobrazit celou diskusi