Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

První dáma Zemanová: Začíná s charitou, pomoct chce Klokánkům

Autor: psch - 
15. dubna 2013
10:39

Nevýrazná Ivana Zemanová se statečně zhostila funkce první dámy a začíná podnikat první kroky k tomu, aby se alespoň trochu podobala svým předchůdkyním. Stejně jako ony se bude věnovat charitě, vlastní nadaci ale zakládat nehodlá.

Ivana Zemanová chce pomáhat už existujícím organizacím. A to jak finančně, tak verbálně. Minulý týden se například už setkala s předsedkyní Fondu ohrožených dětí Marií Vodičkovou.

"Slíbili mi, že se za nás paní Zemanová a pan Nejedlý pokusí zaručit u bank, abychom dostali kontokorent. Potřebujeme urgentně nejméně deset milionů korun," vysvětlila serveru iDnes.cz Vodičková.

Právě Fond ohrožených dětí potřebuje pomoci, konkrétně částkou zhruba 10 milionů korun. Kvůli novele zákona o sociálně právní ochraně dětí se totiž zpozdily platby. Peníze chybí dětem v síti Klokánků.

Nevýrazná Zemanová

První dáma se do své funkce příliš nehrnula. Nějakou dobu to i vypadalo, že bude její funkci zastávat první slečna Kateřina Zemanová. Ivana Zemanová se nakonec své funkce zhostila a manžela, prezidenta Miloše Zemana, začala podporovat. A to už v den, kdy společně s Livií a Václavem Klausovými uctili památku T. G. Masaryka.

kocour03 ( 15. dubna 2013 18:59 )

Rozumná ženská ! Paní Vodičková, tak to je obdivuhodná žena !!!

londynskypes ( 15. dubna 2013 17:39 )

 radsi pomoz ty jedovata babo rodinam ,kdyz stradaji ,aby ty decka v tom podelanem klokanovi nemusela byt...

peterwilliams ( 15. dubna 2013 16:54 )

psy mam nejradeji ..jsou uprimni

bibijana ( 15. dubna 2013 16:27 )

Zase bych to s tím Klokánkem tak černě neviděla.Do zákulisí tohoto sporu nevidíme,Myslím,že účelem je,aby soucitní lidé posílali peníze a suplovali tak povinnost státu.Dětem tam o život nejde.Zajímavé je,že se tak staráme o jejich blaho,a přitom jsou čím dál tím víc zlejší a agresivnější,příklad poslední -útěk té školačky z Vlčnova.Podle ní-celá třída ji šikanovala.V sousedství mám rodinu.Hrubé chování,vulgární nadávky.Byli takoví prarodiče,rodiče,děcka a tříletá vnučka?Ta mluví jak dlaždič.Týrají rodiče děti,děti pak rodiče.Proto mě víc dojímá osud týraných zvířat.

anka ( 15. dubna 2013 15:51 )

pokud by mela ta pani vztah k charite, tak se do ni uz davno zapojila.....tedka je to jenom o tom, aby dobre vypadala..

Zobrazit celou diskusi