Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Studentka nechtěla na přednášku ve škole, raději nahlásila bombový poplach

Policisté žádnou bombu ve škole nenašli a ženu obvinili z šíření poplašné zprávy
Policisté žádnou bombu ve škole nenašli a ženu obvinili z šíření poplašné zprávy  (Autor: profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp, ČTK - 
12. dubna 2013
08:29

Nechtělo se jí do školy, a tak raději vyhlásila bombový poplach. To udělala studentka Nancy Bruni (34) v americkém Pittsburghu. Svoji přednášku opravdu odvrátila, ale teď má na krku pořádný průšvih.

Žena ochromená trémou raději anonymně oznámila policii uložení bomby v posluchárně. Přednášce se sice vyhnula, ale nyní ji čeká trestní stíhání. Bruni měla před plným auditoriem přednést výklad na téma zdraví a nemoc. Strach ze selhání ji ale ovládl natolik, že se chtěla přednášce za každou cenu vyhnout. Policii oznámila uložení bomby v posluchárně, a pro jistotu ještě lístek s podobným varováním vyvěsila ve škole.

Spadla klec!

Policisté ale podle Bruni nezareagovali dost důrazně, prohledali budovu se psy, ale studenty z areálu nevyvedli. Svou vlastní přednášku nakonec doktorandka musela zrušit sama. Policisté s pomocí telefonního operátora ženu dopadli. Žena se hájila tvrzením, že má deprese, léčí si úzkostné stavy, ale kvůli nedostatku financí musela léčbu přerušit. Policie ji stíhá na svobodě.

c3rb3r0s ( 14. dubna 2013 01:07 )

34 letá studentka? A navíc pěkně blbá, když ohlašuje bombu z vlastního telefonu.

mrum ( 12. dubna 2013 12:49 )

Postgraduál. Spíš jim hezky předvedla praktický výstup ke své přednášce na téma "zdraví a nemoc". Ale ne každej, kdo dělá doktorát chce učit, takže ty veřejný výstupy jsou dost k prdu.

pelagie ( 12. dubna 2013 09:23 )

studentka ve 34 letech ????

Zobrazit celou diskusi