Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Naprostý přelom v ufologii? Lékař z Chile pitval mimozemšťana!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: vk - 
11. dubna 2013
09:25

VIDEO: V chilské poušti Atacama jsme našli mimozemšťana a pitvali jsme ho! S tímto odvážným tvrzením přišli američtí ufologové. Operaci záhadného tvora, který má na výšku pouhých 15,2 cm, dokonce natočili pro televizi!

Pitvu, jež se objeví v dokumentu s názvem Sirius, vedl americký lékař Steven Greer. Jeho cílem bylo zanalyzovat DNA záhadné bytosti a odpovědět tak na otázku, která odnepaměti trápí lidstvo: Jsme ve vesmíru sami?

„Chci, aby všichni pochopili, že mimozemšťané nemají nic společného s E.T. Mají mnoho společných rysů s lidmi. Jen někdo nechce, abychom znali pravdu,“ prohlásil Greer, který už několik let žádá americkou vládu, aby zveřejnila tajné spisy týkající se mimozemských civilizací.

Dokument, který má přinést šokující odhalení, bude mít v Americe premiéru 22. dubna. Až poté se bude distribuovat do dalších kino po celém světě.

karelhlavaty ( 11. dubna 2013 15:28 )

Není to ten mluvčí MZ Cikrt?

nyxx ( 11. dubna 2013 14:13 )

Mě zase dost naruší, když někdo napíše zvikl místo zvykl a to mě taky máloco vyvede z rovnováhy.

kakamilek ( 11. dubna 2013 13:14 )

Už jsem si na blbost některých spoluobčanů zvikl tak,že mě málo co vyvede z rovnováhy.Nicméně některé reakce nějakého trotla, mě tu rovnováhu mírně naruší.

inocenta ( 11. dubna 2013 11:54 )

To je odpoutání pozornosti, nezajímnat se o vážné věci ve společnosti. Prostoduchý občan se chytá jako ryba na návnadu.

pehasko ( 11. dubna 2013 11:26 )

Také jsem jednoho takového chytil, řádil na zahradě hůř než krtek!!!! Ale měřil 15,2 cm. Plácnul jsem ho lopatou, přeměřil a šup s ním do muzea. Mají ho v Berouně v lihu, jenže pokladní trvale upíjí!!! Byl to strašně milý tvor, měl dokonce ty pravé krtčí kalhotky. S kapsama. Rýček jsem nenašel.

Zobrazit celou diskusi