Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tragédie v Americe: Čtyřletý chlapeček zastřelil svého kamaráda (†6)

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk)
Autor: ČTK, ljš - 
10. dubna 2013
13:25

Nevinná idylická hra na zahradě jednoho domu v americkém státě New Jersey skončila smrtí dítě. Nezodpovědní rodiče čtyřletého chlapečka před ním nezabezpečili střelnou zbraň, kterou nic netušící dítě vzalo do rukou a zastřelilo jí svého kamaráda.

V americkém státě New Jersey podlehl v úterý večer zraněním šestiletý hoch, kterého den předtím střelil jeho čtyřletý kamarád. Podle CNN  jde za poslední dny již o druhé úmrtí způsobené střelnou zbraní v rukou dětí.

Brandon Holt v pondělí trávil čas se svým kamarádem na zahradě domu ve městě Toms River. Mladší z chlapců během společných her zašel do domu, odkud přinesl střelnou zbraň. Vyšel z ní výstřel, který Brandona zasáhl do hlavy. Jeho rodiče přitom stáli poblíž.

Policie případ vyšetřuje. Zda někoho obviní, a případně koho, zatím není jasné.

Tragicky skončil i další podobný případ ve státě Tennessee, kde před několika dny čtyřletý chlapec zastřelil osmačtyřicetiletou ženu. Hoch vešel do pokoje, kde manžel ženy ukazoval svému příbuznému zbraně. Jednu z nich vzal chlapec z postele a vystřelil.

reggina ( 10. dubna 2013 15:04 )

Mne jako ohrozeny druh neprijdou.....

jerris008 ( 10. dubna 2013 14:31 )

Protože jsou ty černý dr.žky státem chráněný a nesmí se o nich ani špatně mluvit

kdoasi ( 10. dubna 2013 13:30 )

Proč zase není otevřená diskuze u kofoláka,kterej utekl z pasťáku? Jak je ku*wa možný,že se takovej grázl dostane mezi lidi?!?!Zavřít a přikovat řetězem ke zdi!

Zobrazit celou diskusi