Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Školáci jásají, začaly velikonoční prázdniny: Budou pět dní doma!

Školáci se radují z velikonočních prázdnin
Školáci se radují z velikonočních prázdnin  (Autor: sleviste.cz)
Autor: Ladislav Leimer - 
28. března 2013
07:45

Dnešek vyvolává úsměv na tvářích a radost v duších žáků základních a středních škol. Ode dneška jim totiž začínají velikonoční prázdniny a spolu s víkendem a Velikonočním pondělím se mohou těšit na pět dní volna.

Další prázdniny je čekají až v létě, školákům začnou v sobotu 29. června. Ačkoli už začalo astronomické jaro, teploty tomu příliš neodpovídají. Kde děti stráví své nynější pětidenní volno, tak v některých rodinách zřejmě ovlivní právě počasí.

Prázdniny vhodné k lyžování

Po několika velmi chladných dnech by se podle předpovědi sice mělo přes den oteplit, má být ale zataženo nebo oblačno s občasným deštěm, ve vyšších polohách se sněžením. Vzhledem k tomuto počasí a prázdninám proto bude v provozu řada lyžařských středisek, která mají stále dostatek sněhu. Nelyžaři naopak mohou zavítat na některou ze zábavních akcí pod střechou.

valentinar ( 28. března 2013 14:25 )

Jo, ty huso , když ty jsi byla malá a byly prázdniny, tak jsi jediná chodila do školy že, trubko blbá.

yeah ( 28. března 2013 09:19 )

jen nevím jak tohle téma kapitalismus otrokáři demokracie souvisí s prázdninama no ale děcka jsou rády, bez toho tráví ve škole spoustu času bezúčelně... o neefektivnosti třetiny dne strávené v lavicích ani nemluvím.

zuzilka ( 28. března 2013 08:53 )

Jsem ráda,že děti si užívají prázdnin,ale nějak mi uniká proč učitelé je mají taky.Ano,koho by učili,ale stále si stěžují na svoji práci,že je špatně ohodnocena,tak by mohli být v práci a dodělat si přípravy,které jim údajně zaberou mnoho času anebo si nestěžovat..

Zobrazit celou diskusi