Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Psychopat z New Yorku: Zavraždil matku a s její uříznutou hlavou se fotil před zrcadlem

Autor: INT, lm - 
4. března 2013
05:30

Příběh jako z hororu. Třiadvacetiletý Bahsid McLean zavraždil svou matku Tanyu Bird (†45), rozřezal její tělo a poházel části po newyorské čtvrti Bronx. Aby toho nebylo málo, mladík navíc po hrůzném činu pózoval s matčinou hlavou před zrcadlem a fotil si to.

Bahsid McLean svou matku zavraždil nejspíš kvůli hádce, kterou spolu před činem vedli. Byrd řekla synovi, aby už "konečně dospěl, odstěhoval se a choval se jako správný chlap." Mladíkovi se to nelíbilo, matku ubodal a následně její tělo rozřezal motorovou pilou.

To ale zdaleka není konec celé tragédie. Zjevně psychicky narušený Bahsid pak se samolibým úsměvem na tváři a matčinou hlavou v ruce pózoval před zrcadlem a nezapomněl to celé zdokumentovat na svůj telefon. A to už i otrlí policisté měli co dělat, aby udrželi emoce na uzdě.

"Nemohl jsem po tom vůbec spát. Takové nelidskost. Je to šílené, co jí udělal," řekl jeden z vyšetřovatelů pro New York Post.

Poté, co se s matčinou hlavou nafotil, zabalil s kamarádem části těla do čtyř tašek na odpadky a poházel je po Bronxu. Když ho zadrželi, tvrdil, že neudělal nic špatného. Matka podle něj umírala a on se jí snažil pomoci. Tato verze se ale vyšetřovatelům jeví jako nedůvěryhodná.

Podle policie je mladík mentálně narušený. U výslechu mu museli dát igelitový overal, protože se neustále pomočoval. Jeho teta se od něj distancovala, dokonce novinářům řekla, že lituje, že v New Yorku není zaveden trest smrti.

anka ( 6. března 2013 20:39 )

hiawatha ( 5. března 2013 21:41 )

babicovyjedy ( 5. března 2013 05:07 )

takhle dopadne Ifeta az se Artik nasere. podobnost by tam byla

venxa ( 4. března 2013 17:00 )

Fortin a ukazkou ceske kultury je ohnostroj ve Frenstate, ze ano?

lennne ( 4. března 2013 10:59 )

houby mental...psychopat, kdyby byl mental nedokazal by zametat stopy.

Zobrazit celou diskusi