Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Matka bestie (32) z Písecka zavraždila po porodu své dítě a zakopala ho na zahradě

Autor: Vlaďka Hradská - 
2. března 2013
17:31

Otřesný pohled se naskytl v pátek jindy otrlým kriminalistům. Na zahradě domu v obci na Písecku vykopali torzo těla novorozence. Miminko měla už před rokem zabít jeho vlastní matka (32) . Policisté ženu, která se k zabití přiznala, obvinili z vraždy.

Policisté na případu pracovali celý týden. Podle zjištění Blesku ženu někdo udal. Když pak vyšetřovatel nařídil v pátek výkopové práce za rozlehlým domem, měli už policisté v ruce řadu důkazů.

Zavraždila ho po porodu

„Žena své těhotenství pečlivě tajila. Nikomu nic neřekla a nebyla registrovaná ani u svého lékaře. Po porodu dítě úmyslně a po předchozím uvážení usmrtila,“ řekla jihočeská policejní mluvčí Štěpánka Uhlířová s tím, že k vraždě došlo loni v březnu.

Mrtvolku zabalila do igelitových pytlů

Bezcitná máma několika dětí se podle všeho na zabití bezbranného miminka důkladně připravila. Dítě porodila přímo ve svém domě. Krátce poté ho zabila, zabalila do igelitových pytlů a zakopala. Početná rodina tak žila s mrtvolkou na zahradě skoro celý rok.

„Žena je stíhána na svobodě. Její bydliště nebudeme v žádném případě sdělovat,“ uvedla Uhlířová. Vražedkyni hrozí až výjimečný trest.

anka ( 3. března 2013 18:09 )

rendyx111 ( 3. března 2013 12:45 )

ejvm1712-no a Ty budeš právě jeden z těch černejch smradů

luckavitaskova ( 3. března 2013 10:48 )

Zdravim. Mezi lidma ted koluje novinka, jak si vydelat nejake penize. Je to na - www.DveBarvy.Chytrak.cz - Ja si takto vydelavam uz pres mesic a nemuzu si to vynachvalit, stejne jako znami, kteri mi to poradili Doporucuji to omrknout rychle, protoze brzy to uz nebude mozne!

ejvm1712 ( 3. března 2013 10:41 )

Pokud rodí na vesnici asi těžko bude jezdit do okresního či krajského města autobusem či vlakem tajně s novorozenětem v náručí tak,aby se okolí nic nedozvědělo. Tím se ji samozřejmě nezastávám. jen konstatuji.

ejvm1712 ( 3. března 2013 10:39 )

Už "pořádek" na zahradě prozrazuje něco o povaze té MAMINKY.

Zobrazit celou diskusi