Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Matka (41) zavraždila tři své novorozené syny: Tělíčka ukryla v mrazáku

Policisté odvádějí Lucynu D. (41) na policejní stanici je obviněna, že zavraždila své tři novorozené syna a ukryla jejich tělíčka do mrazáku.
Policisté odvádějí Lucynu D. (41) na policejní stanici je obviněna, že zavraždila své tři novorozené syna a ukryla jejich tělíčka do mrazáku.  (Autor: EPA)
Autor: ljš - 
11. dubna 2013
13:19

Hrůzné vraždy otřásají Polskem. Jednačtyřicetiletá matka Lucyna D. z města Lubawa podle vyšetřovatelů zavraždila své tři novorozené syny a jejich tělíčka pak ukryla do mrazáku mezi ostatní maso.

Poslední vraždu novorozence spáchala Lucyna D. v noci z pátku na sobotu. Chlapečka porodila v koupelně, udusila ho a tělíčko pak v igelitovém pytli schovala do mrazáku, který celá rodina běžně  používala k uchovávání masa. V něm už byla tělíčka dvou miminek zavražděných v letech 2009 a 2010.

Na ženu padlo podezření poté, co jeden ze sousedů upozornil na podivné okolnosti jejího těhotenství. Lucyna měla s manželem ještě další čtyři děti ve věku šest až 22 let, o které nyní pečují příbuzní. Zda své synky zavraždila, protože se bála, že už je neuživí, nebo za činy stála nějaká duševní porucha, zatím policie vyšetřuje.

Žena i její partner byli zatčeni v úterý pozdě večer. Policisté je však při převozu na stanici museli chránit před rozzuřeným davem, který je chtěl lynčovat a přál jim stejnou smrt, jakou zvolili pro své děti. Lucyně D. hrozí za trojnásobnou vraždu až doživotní trest.

nyxx ( 11. dubna 2013 15:18 )

A proč?Znám i velké mrazáky!

hofihofi ( 11. dubna 2013 15:03 )

A nam nadavaji za babyboxy.

lennne ( 11. dubna 2013 14:40 )

kdyby povolili potraty a antikoncepci....a hlavne ten chlap je vrtak....snad kazdy uz dnes vi kdy se muze a kdy je z toho dite ...

lunatic ( 11. dubna 2013 14:12 )

Píšou,že by jim přáli stejnou smrt - chci jen fakticky poznamenat,že by byl problém s tím,aby se jejich těla poté mohla skladovat obdobným způsobem ...

nyxx ( 11. dubna 2013 14:10 )

V Polsku jsou potraty zakázány a pak to takhle dopadá.

Zobrazit celou diskusi