Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Záhadná smrt novorozeněte na Rakovnicku: Zabila ho mladá maminka?

Za zdmi tohoto domu na Rakovnicku došlo k tragickému úmrtí novorozence. A nebo snad vraždě?
Za zdmi tohoto domu na Rakovnicku došlo k tragickému úmrtí novorozence. A nebo snad vraždě?  (Autor: Reprofoto FTV Prima)
Autor: simao, INT - 
29. ledna 2013
09:47

Proč došlo o víkendu k úmrtí miminka na Rakovnicku je zatím záhadou. Narodilo se již mrtvé? Nebo ho snad zabila jeho matka? Na tyhle otázky hledá odpovědi nejen středočeská kriminálka.

Tělíčko nebohého novorozence z Rakovnicka skončilo na pitevně - a kriminalisté údajně pracují se dvěma vyšetřovacími variantami toho, co se za dveřmi jednoho z domů v Mšeckých Žehrovicích stalo.

Buď prý novorozeně zemřelo při porodních komplikacích, případně krátce po porodu. A nebo ho mohla jeho mladá maminka Radka dokonce zabít!

"V sobotu jsme dostali informaci od záchranné služby, že v této obci bylo nalezeno mrtvé novorozeně," potvrdila FTV Prima středočeská policejní mluvčí Soňa Budská. A dodala: "Zahájili jsme úkony trestního řízení ve věci na podezření z trestného činu usmrcení novorozeněte matkou."

Do případu by měla vnést jasno právě až soudní pitva. Pravděpodobný se však jeví předčasný domácí porod matky. Co se dělo po něm, se zatím neví. Mladá maminka prý v domě žije se svými rodiči a babičkou. K jejímu výslechu však zatím nedošlo, sama skončila v nemocnici.

Lidé z jejího okolí však poukazují na to, že byla tak trochu podivín. "Byla vždycky zvláštní, nikdy to nebylo normální dítě," tvrdila jedna ze sousedek pro TV Nova.

londynskypes ( 29. ledna 2013 16:02 )

no jo, ale sousedi ji ruku na ni nedrzeli...

dramajda ( 29. ledna 2013 13:59 )

co vím tak zas tak mladá nebyla,ale i tak je to neštěstí

santini ( 29. ledna 2013 11:01 )

Jako vždycky,teď jsou sousedi nejchytřejší

Zobrazit celou diskusi