Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Janoušek po propuštění ze špitálu: Kmotr se léčí, kmotrová venčí!

Autor: poe, mokk - 
20. února 2013
06:00

Tak trochu legendární princeznu Ladu, která v myším kožíšku prchla před zlým králem Kazisvětem, připomínala v úterý manželka piráta silnic Romana Janouška (44) Simona (38), když šla vyvenčit své psy.

V husté chumelenici byla rovněž zahalena k nepoznání. Rozeznat se vlastně dala jen podle svých – už ne jednoho – ale dvou psů rasy wippet. I když i oni měli stejně jako jejich panička kabátek s kožíškem. Kmotr Janoušek v úterý vilu za zhruba sto milionů korun neopustil.

V pondělí ho sice propustili z nemocnice po operaci hlavy, ale zřejmě ještě potřebuje klid. Možná v úterý ladil postup se svým advokátem Vítem Širokým, který ho přijel navštívit. Ladit je co, za zranění ženy Janouškovi hrozí až 18 let basy.

gogo ( 20. února 2013 22:07 )

To je v diskuzích běžné. A navíc - kdo je Janoušek ví dnes každý. A že je vysmátý víme také dávno všichni. Takže pokud chceš, tak ho najdi, dej mu alespoň pár facek, protože více mu asi v Česku nehrozí a pak nám napiš jak to proběhlo. Držíme ti palce.

gogo ( 20. února 2013 22:03 )

Bohužel proto, že v Česku si mladí lidé místo dětí pořizují psy.. A proto tu za chvíli více bude cizinců než nás. Proto bohužel. Jasné ? Švýcaři jsou držšgrešle, tak tam je důvod jiný. Že mám apelovat na vládu ? Já, přestárlý důchodce ? Ty si skutečně myslíš, že důchodce někoho v tomto státě zajímá ? To se spíše musíš ozvat Ty, protože jinak se možná později ani důchodu nedočkáš...

gogo ( 20. února 2013 21:58 )

Naprosto přesně tak..

hnusoba ( 20. února 2013 16:27 )

Táhni do hajzlu!

majojo ( 20. února 2013 12:29 )

Mimochodem ,už je to tu zas: Místo, aby se diskutovalo o tom, jaká je Jsnoušek sv.ině svinutá, někdo odkloní debatu k problematice venčení psů. Excelentní ukázka.

Zobrazit celou diskusi