Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kmotra Janouška pustili z nemocnice: Byl v ohrožení života, tvrdí obhájce!

Autor: simao, ČTK - 
18. února 2013
14:29

Lobbistu Romana Janouška pustili v Praze z nemocnice, kde podstoupil operaci hlavy kvůli krevní sraženině. Podle jeho obhájce šlo o komplikované zranění a Janoušek byl prý dokonce v ohrožení života.

Lobbista Roman Janoušek je opět doma. Propustili ho dnes totiž z Ústřední vojenské nemocnice v Praze-Střešovicích. Potvrdila to mluvčí nemocnice Jitka Zinke. Podstoupil zde operaci hlavy - a to poměrně narychlo. Minulou sobotu mu po blíže nespecifikovaném úrazu odstranili z hlavy krevní sraženinu.

Janouškův advokát Vít Široký přitom tvrdí: "Měl velmi komplikované zranění hlavy, byl v ohrožení života," řekl ČTK kmotrův obhájce.

Kontroverzní pražský podnikatel má přitom od loňského března oplétačky se zákonem - za nehodu, kterou v opilosti způsobil. A především za to, že srazil řidičku, do jejíhož auta předtím narazil a ujel. Janoušek sraženou ženu odškodnil, přesnou částku však obě strany úzkostlivě tají.

Od ledna, kdy se zpřísnila právní kvalifikace jeho činu, je však Janoušek stíhán dokonce za pokus o vraždu a hrozí mu až 18 let vězení. Jenže právě kvůli Janouškově zdravotnímu stavu nemohou kriminalisté ukončit vyšetřování, lobbista se totiž stále neseznámil se spisem.

milisch ( 19. února 2013 12:35 )

To vyprodukovala ja, z me blondate hlavy.

milisch ( 18. února 2013 21:30 )

Ja se nedivim, ze ty se divis, ze se tomu jeste nekdo divi! Nejen blondyny jsou naivni.

hejhej ( 18. února 2013 19:49 )

Kolik už obhájce inkasoval a kolik ještě bude,že tak hloupě blábolí

dobrotka ( 18. února 2013 19:10 )

Aha! Takze se jednalo o "blize nespecifikovany uraz"!!!!! No to je ale FRASKA!!!!!!!!!!!!

dobrotka ( 18. února 2013 19:07 )

z toho vyplyva, ze Rath za financni machinace sedi ve vazbe a Janousek za temer vrazdu je souzen na svobode. U nej asi neplati, ze by cokoli a jakkoli mohl ovlivnovat Divnej dvoji metr!!!!!!!!!!!

Zobrazit celou diskusi