Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Radní za ČSSD zabil muže: Vběhl mu pod kola, byl prý opilý!

Autor: lac - 
6. února 2013
10:57

Pod kola stříbrné Škoda Octávie radního Martiny Kliky (ČSSD) vběhl řidič (+44) fordu, který chvíli předtím boural v druhém pruhu ve směru na Teplice.  Muž na místě zemřel. Podle svědků byl opilý.

„Jel jsem od Teplic a ten chlap mi tam vběhl. Vůbec jsem ho neviděl,“ řekl Klika s tím, že okamžitě volal policisty a ti mu řekli, že na to místo jedou k jiné nehodě. K neštěstí došlo v úterý po půl osmé večer.

Právě řidič, který Klikovi vběhl pod kola ji nejspíš zavinil. Jel v protisměru na silnici z Mostu do Bíliny a srazil se s autem Nissan. Jeho řidič se nejspíš snažil vyhnout, ale nestihl to. Řidič z fordu po nehodě šel nejdříve na benzinovou čerpací stanici na straně, kde boural a posléze se rozhodl přejít na druhou stranu, což se mu stalo osudným. Podle svědků byl opilý a na pumpách se dožadoval dalšího alkoholu.

Přeživší řidiči z Nissanu a Škoda Octavie měli testy na alkohol negativní. „Nejel jsem ani rychle. Předjíždělo mě auto moment než mi tam ten člověk vběhl. Vinen se necítím,“ dodal Klika.

Okolnosti a míru zavinění policisté zjišťují. U mrtvého chodce policisté nařídili soudní pitvu včetně toxikologického vyšetření.

flary ( 6. února 2013 13:02 )

Další ožrala v trapu, jen tak dál. Myslím, že tohoto člověka litovat rozhodně nemusíme. Ještěže sám nikoho v opilosti nezabil

qtek ( 6. února 2013 12:44 )

udělat to Janoušek, byla by to vražda

svetedivse ( 6. února 2013 12:42 )

majojo, je jasné, že tíhnete k levici a jakýkoliv zmínka, narážka vás evidentně vyvádí z míry. Takže požadovat od druhých korektnost, je asi trochu mimo mísu. Dokážete si to alespon sám sobě přiznat? Jako nic proti, je dobré mít názor, ale je důležité respektovat názor, zaměření i jiných.

svetedivse ( 6. února 2013 12:36 )

Nevím z čeho usuzujete, že podle tohoto článku nadržuje pravici. Je tam prostě jen konstatování, že osoba veřejně činná byla účastníkem smrtelné dopravní nehody. Že vy tam hned vidíte jiný podtext, tak to je váš problém. Z celého článku navíc jasně vyznívá, že měl smůlu a byl v nepravý okamžik na nepravém místě.

peterwilliams ( 6. února 2013 12:15 )

měl se rozhlídnout a ne vběhnout rovnou pod kola

Zobrazit celou diskusi