Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Přistižení při nevěře: Nahého milence málem umlátil k smrti

Antonín M. dostal 10 let
Antonín M. dostal 10 let  (Autor: Foto Blesk – Ivana Žáková)
Autor: iža - 
18. února 2013
23:05

Nervy na uzdě neudržel Antonín M. (28) z Bruntálu, když svoji milou načapal s milencem. Popadl nohu od stolu a svého soka málem ubil k smrti. Útočníka čeká desetiletý žalář.

Původně mu hrozilo za zvlášť surový pokus vraždy až dvacet let vězení. „Dospěli jsme nakonec k závěru, že oběť neměl v úmyslu zavraždit,“ uvedl soudce Igor Krajdl.

Muž se předloni v červnu vrátil ráno z diskotéky opilý domů a svoji přítelkyni přistihl v posteli s jiným mužem. „Leželi v posteli a spali. Šel jsem k nim a odhrnul peřinu. Ona byla od pasu dolů svlečená, on byl úplně nahý, možná měl jen ponožky,“ vypověděl Antonín M. Podle soudu poté, co soka surově zmlátil nohou od stolu, tak ho b e z v l á d - ného odtáhl ke dveřím a shodil ze schodů. S přítelkyní se rozešel jen na čtrnáct dní. Zatímco on čekal na verdikt, ona mu porodila dítě.

hofihofi ( 19. února 2013 02:44 )

To muj kamos to zvladl jinak, prijel o den driv z montaze, otevrel byt a slysel hekani z loznice, ale fesak mel tasku v predsini, tak ji odevrel a hele znacna castka penez, tak mu ji vybral a tise zmizel. A sel spat ke mne, jsme se pomneli a jeste mu mrak penez zbyl, prijel normalnr domu, zeny zmlacena jako zito, vyrazene zuby a to byly vymluvy hehehe.

hiawatha ( 18. února 2013 23:25 )

Chudak decko. Matka ku.va, otec (teda jestli on je vubec tim otcem) je skorovrah. Kdo vi, v cem ten malej chudak bude zit

Zobrazit celou diskusi