Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nevěrnou blondýnu (†28) našli mrtvou: Oběsila se po opileckém sexu s expřítelem!

Autor: shp - 
21. února 2014
22:24

Nevěrnou Rusku nejspíš trápilo svědomí, a tak se poté, co opilá zahnula svému příteli s bývalým, rozhodla sáhnout na život. Ráno po noci plné zakázané vášně, jí její ex našel u sebe doma oběšenou. Sexy Alina Bogdanova (†28) spáchala sebevraždu.

Svůdná Alina žila již nějakou dobu se svým novým přítelem Arturasem Pakalniskisem v britském Peterboroughu, ale pořád jí to táhlo k bývalému Aleksandrsovu Zuksovi. Když odjela loni v říjnu do Spaldingu za svým bratrem, rozhodla se, že svého expřítele navštíví.

Slova dalo slovo a bývalý pár skončil u popíjení alkoholu. Netrvalo dlouho a skončili nazí v posteli. „Usnul jsem vedle ní v posteli. Druhý den ráno jsem si myslel, že stojí u schodiště,“ vypověděl u soudu podle Daily Mailu Zuks.

Jenže Ruska byla tou dobou již mrtvá. „Začal jsem na ni mluvit, a když jsem přišel blíže, tak jsem zjistil, že její horní ret je modrý,“ dodal. Blondýnka se u něj v bytě oběsila.

Pakalniskisem o její cestě věděl. „Věděl jsem, že pan Zuks žije u jejího bratra, ale neměl jsem obavy z toho, že do domu jde,“ prohlásil. „Jediné co mi řekla, bylo, že jde navštívit svého bratra,“ dodal její současný přítel, podle kterého neměla žádné deprese. Lékař určil, že spáchala sebevraždu.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi