Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Opilec (58) zbil při hádce ženu (†48): Vážná zranění nepřežila!

Žena útok opilého agresora nepřežila.
Žena útok opilého agresora nepřežila.  (Autor: profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp, ČTK - 
5. července 2014
14:30

Hádka, křik a následně tvrdé rány. V Prostějově tak skončil konflikt mezi opilcem (58) a starší ženou (†48). Ta závažným zraněním podlehla.

Možného pachatele policisté na místě zajistili a nyní jej vyslýchají. Konflikt se odehrál v pátečních odpoledních hodinách.

„Osmačtyřicetiletá žena byla s těžkým zraněním převezena do nemocnice, kde ve večerních hodinách zemřela,“ uvedla policejní mluvčí Marta Vlachová.

Na místě události policisté zajistili silně opilého muže. Naměřili mu 3,2 promile alkoholu. Převezli jej na záchytnou stanici k vystřízlivění a dnes jej vyslýchali. Případem se policisté zabývají, více informací zatím nesdělili.

abvydavatelstvi ( 5. července 2014 17:09 )

To chce pevnou vůli....!!! Zkus se nehadat jeden den.... potom to zkus týden... a pomalu přídavej dny , až vydrzis měsíc ... To je jako se šetřením... když si člověk denně odloží třeba 20 Kč znakupu.. ozeli nějakou blbost kterou nekoupi a penize odloží každý den... tak za měsíc má 600 nebo i víc... může si něco zaplatit a co mu zbude šetří dál... tak se suma pomalu zvyšuje a člověk se naučí šetřit a vytvoří si finanční rezervu... chce to pevnou vůli.... Tak je to i v hadani.... když te manžel vytoci tak mu klidně řekni... zlato snažíš se zbytečně i tak si udělám věc podle sebe... a dej mu pusu... uvidíš jaký šok mu zpusobis když budeš v klidu... Znala jsem jednu ženu která se pořád hadala... každého pomlouvala... nikdo ji neměl rád lidi se ji vyhybali... nakonec ji postihla mrtvice a je už delší dobu na vozíku... a strčili ji do ústavu.... doufám že tak nechceš skončit...

buban ( 5. července 2014 17:05 )

No tak od toho snad mají tu žurnalistickou akademii, kterou provozuje jejich šéfová, ne? Někdy si myslím, že ty chyby sekají schválně-aby na ně diskutující reagovali-a tím přibývalo diskuzních příspěvků. Jinak to totiž snad ani není možné.

abvydavatelstvi ( 5. července 2014 16:58 )

Podívejte se na web.. galerieprolhanych ....tam je vykvet žurnalistiky v Blesku...

abvydavatelstvi ( 5. července 2014 16:46 )

To je b.l.b.o.s.t. se hádat... zkus se nehadat ..... hádky.. agresivita... urazky a jiné negativní chování se k dáme nehodí... žena by měla být ženou... a vždy se s partnerem v klidu dohodnout... nedělat divadlo sousedům a netraumatizovat děti... Já jsem celý život prožila v klidu... bez hádek... a jsem tady...

buban ( 5. července 2014 16:27 )

No tak když se podíváš na fotky pleskových "žurnalistek", tak se ani není čemu divit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání