Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Kotě Pavel Bém je zpátky na scéně! ODS otevřela náruč ztracenému synovi

"Kotě" Pavel Bém se vrací do ODS: Na snímku vlevo jeho skutečná kočka
"Kotě" Pavel Bém se vrací do ODS: Na snímku vlevo jeho skutečná kočka  (Autor: Archiv Blesku, Foto Blesk - David Malík)
Autor: simao, ČTK - 
18. ledna 2013
12:55

O návratu "kolibříka" Béma do ODS se spekulovalo delší dobu - naposledy na sklonku minulého roku. V lednu 2013 se to však stává skutečností. Místní rada ODS pro Prahu 6 rozhodla o tom, že Bémovo členství, pozastavené díky kauze Janoušek, může opět směle obnovit!

Pavel Bém sám požádal o přerušení členství u občanských demokratů poté, co na něj praskly odposlechy telefonátů s lobbistou Romanem Janouškem z doby, kdy ještě "kotě" a "kolibřík" Bém šéfoval pražskému magistrátu.

Bývalý primátor a jedna z nadějí ODS, která se však rázem změnila v černou ovci, se vrací na scénu. Poslanecký mandát mu stále běží a rada místního sdružení Bubeneč-Dejvice v Praze 6 rozhodla, že se Bém opět stává i členem strany. ČTK o tomto usnesení informovala předsedkyně sdružení Marie Kubíková.

"Jsme přesvědčeni, že není možné dlouhodobého významného člena ODS držet mimo členskou základnu na základě novinových článků, a to bez jakýkoliv relevantních důkazů," stojí v usnesení, které uveřejnil server iDnes.cz.

"Není nám známo, že by proti Pavlu Bémovi byly podnikány jakékoliv kroky ze strany orgánů činných v trestním řízení, stejně jako nejsou známé žádné výsledky vyšetřování okolností, za kterých byly pořízeny dotyčné odposlechy," upozorňuje stranické usnesení.

tosto ( 19. ledna 2013 08:55 )

co je doma, to se počítá

fandamilan ( 18. ledna 2013 20:42 )

Ahoj Pavle.Velice rád by jsem se stal tvým supr kámošem.Proč?Ty jsi ten nejlepší pták s té nejmodřejší nejdemokratičtější strany pod sluncem.Před tvou neprůstřelností,je i starý loupežník Lotrando nula.Prostě jak ti v nejbližší době, s tím počítám zase zůstane za nehty nějaký milion,tak se ozvi,prachy taky potřebuji.Přeju ti brzký nástup do tepláků,do kterých nepochybně patříš ty i celá tvoje ods.

romanavalnikova ( 18. ledna 2013 19:05 )

Zdravim. Mezi lidma ted koluje novinka, jak si vydelat na internetu par penez. Je to na - www.CervenaBoCerna.Borec.cz - Ja si takto vydelavam uz pres mesic a nemuzu si to vynachvalit, stejne jako znami, kteri mi to poradili Doporucuji to omrknout rychle, brzy to uz nebude mozne!

marmat ( 18. ledna 2013 17:57 )

TADY JE VIDÉT, že jdou i s VAROVÁNÍM NAPROSTO VĚDOMÉ , DEFINITIVNÉ a DOBROVOLNÉ na palubu TITANICU

yarda13 ( 18. ledna 2013 17:20 )

To se potom nemůžou divit, že při takovýhle zhovadilých přehmatech a politice Nečasptáků jejich místa zabírají komunisti a pod. !!! Hystericky křičícím studentům by již mělo konečně dojít, že pokud se chtějí vypořádat s "rudou" partou, musí především vykydat chlív modrejch ptáků, Karolíniny sebranky a bandy chemika-mechanika !!!

Zobrazit celou diskusi