Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Pohřeb bojovnice za práva spotřebitelů: Byla plná života, nikdo to nečekal!

Autor: Kateřina Kycltová - 
27. listopadu 2012
12:27

Obřadní síň v pražských Olšanských hřbitovech se ráno zaplnila zhruba padesátkou smutečních hostů. Ti se přišli rozloučit s šéfredaktorkou dTestu Idou Rozovou (†61).

Mezi prvními dorazila i dcera Rozové Lina Trnavská (26). Ta jde v poslední době ve šlépějích své matky, pracuje rovněž v časopisu dTest, který její matka dvacet let vedla.

Lina má za sebou období závislosti na drogách, nyní by už měla abstinovat. „Naposledy jsem s ní mluvil v pátek, byla plná života. Vím že ještě v sobotu připravovala nové číslo, v pondělí jsem s ní měl natáčet,“ řekl před začátkem pohřbu kolega Rozové Jan Tuna s tím, že o smrti kolegyně se dozvěděl v pondělí. „Pořád slyším její hlas,“ dodal.

S Idou Rozovou se přišla rozloučit jak rodina v čele s její dcerou a bývalým manželem, tak především kolegové z časopisu dTest. Jejich kolegyně zemřela náhle minulou neděli.

ajadalounikova ( 27. listopadu 2012 18:30 )

Zdravim. Mezi lidma ted koluje novinka, jak si privydelat na internetu par penez. Je to na - www.CerveneCerne.Unas.cz - Ja si takto vydelavam uz pres mesic a nemuzu si to vynachvalit, stejne jako znami, kteri mi to poradili Doporucuji to omrknout rychle, protoze brzy to uz nebude mozne!

ovadmoucha ( 27. listopadu 2012 15:37 )

Fortine fortine ty se běž léčit nebo běhat kolem baráku, blbečku.

ovadmoucha ( 27. listopadu 2012 15:36 )

Bohužel p. doktorko6 , u nás jsou lidé ho... i v takové smutné chvíli.Byla to veliká žena s velkým srdce ke spravedlivosti, ať odpočívá v pokoji.

doktorka6 ( 27. listopadu 2012 15:29 )

Je mi paní Idy moc líto, přeji upřímnou soustrast rodině. Možná bych jen doporučila diskutujícím, aby měli trochu soudnosti a citu pro pietu. Nepište tu prosím, žádné reklamy a vulgarity. Děkuji za pochopení, odešel férový člověk. Respektujte ji.

mamina19844 ( 27. listopadu 2012 14:55 )

Zdarma dárek nebo slevu? Nevěřila jsem, objednali jsme http://www.eshop-rychle.cz/rozmazlinek/eshop/0/0/5/118-Prkenko-na-toaletu a přišly navíc krásné ponožky )) , Jupííí

Zobrazit celou diskusi