Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nikola (13) zdrhla s kamarády z Klokánku! A zoufalá matka ji prosí: Vrať se domů!

Autor: Ondřej Požár - 
2. října 2012
20:04

Tahle teprve třináctiletá kráska neměla nikdy na růžích ustláno. Matka ji odložila po porodu do ústavu a po útěku od milujících adoptivních rodičů skončila v Klokánku. Z něj teď utekla s dvěma kamarády! A zoufalí rodiče ji prosí: Nikolko, vrať se domů!

 

Do Klokánku v Brně se žákyně 8. třídy tamní waldorfské školy dostala poté, co letos v únoru odešla ke starší dospělé sestře (32).

„Ta se o ni ale nemohla starat, proto šla po dohodě do Klokánku,“ vysvětlila matka dívky Jarmila Dvořáčková (54) z Tetčic na Brněnsku.

Matka Nikolku odložila po porodu do ústavu!

Ta před lety s manželem Milanem (58) adoptovala romskou holčičku, jíž tehdy bylo 18 měsíců. „Její biologická osmnáctiletá matka ji po porodu odložila do kojeneckého ústavu,“ upřesnila Dvořáčková.

Podle ní je Nikola hodná, důvěřivá a upřímná dívka. Od loňského podzimu po první menstruaci se však prý chová jankovitě. Přesto ji rodiče v Klokánku navštěvovali a denně s ní byli v kontaktu.

Rodiče: Chceme s ní slavit doma Vánoce

„Navíc jsme nyní požádali soud o zrušení ústavní výchovy, neboť Nikolka se k nám chce vrátit. Sama říkala, že Vánoce chce slavit doma!

Video Zoufalá matka: Nikolko, vrať se! Máme tě moc rádi - Ondřej Požár
Video se připravuje ...

Proto ji prosím: Nikolko, vrať se, máme tě moc rádi a máme o tebe velký strach. Žádný postih ti nehrozí,“ prosí dceru přes Blesk.cz její zoufalá matka.

Uprchlíci přespali v hotelu

Z Klokánku utekla Nikola v neděli s kamarádkou Jarmilou Rychtárikovou (16) a jejím přítelem Tomášem Adamcem (16).

Ten prý uprchl z „pasťáku“ ve středních Čechách a doma údajně ukradl peníze. I po něm a Jarmile policisté usilovně pátrají.

Uprchlíci se podle Nikoliny matky v pondělí ubytovali v hotelu Poprad v Ústí nad Orlicí, pak se však po nich slehla zem.

Pohřešovaná kráska vypadá na 18 let

Černovlasá a hnědooká Nikol Dvořáčková, která s rodiči bydlela v přízemním domku v Hybešově ulici v Tetčicích na Brněnsku, má hubenou postavu a je vysoká asi 165 cm.

Ráda se silně líčí, takže podle matky Jarmily Dvořáčkové vypadá jako dospělá, tedy na 17 až 18 let.

Její blonďatá kamarádka Jarmila Rychtáriková je údajně o 20 cm menší, takže ve společnosti Tomáše Adamce je tahle trojice nepřehlédnutelná. Informace k uprchlíkům lze sdělit na policejní linku 158.

blankablanka ( 22. března 2013 12:02 )

tihle rodiče se k ní chovali hůř jak kde jaký cigán

blankablanka ( 22. března 2013 11:51 )

tihle rodiče se jí nevěnovali a hlavně se k ni od mala chovyli otřesně,za to jak se chová nebo ne můžou jen oni.

blankablanka ( 22. března 2013 11:49 )

rodiče nejsou svatoušci,jestli si vzali nebo ne romské dítě je jedno těmhle rodičům nepatří do ruky žádný živý tvor,jsou otřesní a vůbec se za to nestydí ba naopak,bohužel

bobou ( 4. října 2012 12:17 )

Ty se raději nauč pravopis. Tolik hrubek to je síla.

blankablanka ( 4. října 2012 09:21 )

přesně tak rodiče ze sebe dělají úplně něco jiného než doopravdy jsou,proč asi byla v Klokánku a odešla od rodičů?určitě ne proto,že ji tam bylo skvěle.Je to vše trochu jinak.

Zobrazit celou diskusi