Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Taxikář znásilnil dívku (17), která jela domů z diskotéky

Autor: Čas.sk, šim - 
2. října 2012
13:38

Uprostřed noci se vracela z diskotéky a chtěla se domů dostat v bezpečí. 17letá studentka z Trenčína si proto zavolala taxi. To netušila, že se noční jízda změní v peklo. Taxikář Roman P. (34) totiž dívku znásilnil.

Policie muže už obvinila ze znásilnění, hrozí mu za to trest v rozmezí 4 až 10 let. Taxikář naložil dívku v sobotu před luxusním trenčínským hotelem. Rozloučila se tam se svým přítelem a nastoupila do vozu. Podobnou cestu měli i dva neznámí mladíci, kteří do taxíku nasedli s ní.

Taxikář je odvezl a vysadil na sídlišti, jak požadovali. S dívkou měl pak odjet na adresu jejího bydliště. Podle výpovědi studentky pak řidič zamknul dveře auta zevnitř, přelezl za ní na zadní sedadlo, kde seděla, chytil jí ruce a znásilnil ji.

Obviněný má jinou verzi. Tvrdí, že si mu dívka začala stěžovat na svého přítele. Se sexem prý souhlasila.

Policie nyní celý případ šetří. Přitěžujícím faktem pro obviněného Roman P. je to, že v minulosti byl za podobný čin už odsouzený. Soudkyně na něj okamžitě uvalila vazbu. „Podle soudkyně existuje důvodná obava, že při ponechání na svobodě by obviněný v trestné činnosti mohl pokračovat,“ informoval mluvčí trenčínského soudu Roman Tarabus.

sevilian ( 5. října 2012 09:39 )

tak mě by zajímalo teda jak vypadá luxusní trenčínskej hotel bonjour monsieur madame s'il vous plaît vaše zavazadla

kacerus ( 2. října 2012 18:47 )

Jo a ještě jednu připoznámku: "ZODPOVĚDNOST" Mám pocit, že význam tohoto slova je dnes již naprosto zapomenutý. Takový archaismus...

kacerus ( 2. října 2012 18:42 )

To byla jen slova do pranice! Jsem realista. Několik let jsem učil v autoškole. Vím své. Takže ve finále s tebou souhlas.

kacerus ( 2. října 2012 16:50 )

Hele mladej, docela jsi mě nas... Odmalička jsem chtěl řídit kamion. Dodnes mě to baví, ale řízením osudu jsem nejdříve vyštudoval vysokou školu. Dokonce se denně i myju. Hovada najdeš všude, pochopitelně i mezi námi. Ty jsi se geniální již narodil?

Zobrazit celou diskusi