Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Kaddáfí znásilňoval školačky během toho, co si četl e-maily

Autor: shp - 
24. září 2012
13:24

Zatímco si plukovník Kaddáfí prohlížel své e-maily, znásilňoval a bil nezletilé školačky, které mu byly přiváženy jako sexuální otrokyně. Tvrdí to francouzská žurnalistka Annick Cojean, která tyto oběti vyzpovídala a napsala o nich knihu.

Annick získala děsivou výpověď jedné z dívek, která musela diktátorovi sloužit jako sexuální otrokyně. Sorayu (15) unesli z domova v roce 2004 Kaddáfího „hledači talentů“, kteří pátrali po roztomilých a hezkých mladých dívkách. Sorayu viděl Muammar Kaddáfí poprvé ve škole, kdy mu přinesla kytici. Položil jí tehdy ruku na hlavu a prohlásil: „Tuhle chci.“

Násilím ji unesli z domova

Soraya pak byla násilím odvlečena z domova a i s únosci musela dlouhé hodiny jet pouští, než doputovali do diktátorova sídla. Když dorazili na místo, změřili a zvážili jí. Poté jí dokonce vzali vzorek krve. Než ji odvedli k plukovníkovi, umyli a oholili jí. „Chytil mě za ruku a donutil mě posadit se vedle něho na postel. Ani jsem se neopovážila na něj podívat,“ vypověděla Soraya.

Budu tvůj otec, bratr a milenec

„Potom řekl: Neboj se, jsem tvůj tatínek. Tak mě budeš nazývat, ne? Ale jsem také tvůj bratr a milenec. Budu pro tebe tohle všechno, protože se mnou zůstaneš a budeš žít už navždy,“ převyprávěla Soraya diktátorova slova. Nebyla však jediná náctiletá, kterou Kaddáfí zneužíval. Během pěti let, co Kaddáfí Sorayu věznil, znásilňoval a bil, byla svědkem, že to samé dělal i dalším dívkám. Během toho, jako by nic, si klidně četl na počítači e-maily. Kaddáfí zemřel při libyjském povstání, 20. října ho dopadli povstalci a zastřelili.

akia ( 1. října 2012 19:11 )

Je možné této propagandě věřit? Já mám své pochyby.

vrtajzub ( 25. září 2012 20:50 )

kobi - možno vyučuje v pavilone opíc

vrtajzub ( 25. září 2012 20:45 )

naidka - ja toho unesiem vela

naidka ( 25. září 2012 20:01 )

sorry Rezešové!

naidka ( 25. září 2012 19:58 )

říkáš, že na něj nemá ani hofihofi? Když tě tady vidím, diskuze na Remešové kobyla1 vs. hofihofi byla super, už dlouho jsem se tak nenasmála.

Zobrazit celou diskusi