Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Otčím (32), který utýral Lucinku (†5): Už v patnácti letech fetoval toluen

Autor: shp, cas.sk - 
24. září 2012
15:47

Celé Slovensko je zděšené případem Juraje Hrotáka (32), který k smrti utýral svou nevlastní dcerku Lucinku (†5). Její mrtvolku pak tři roky nechal hnít ve vlastním bytě, kde vedle vyrůstala její sestra Saša (3). Jurajova sestra prozradila, že se jí k utýrání přiznal a že už jako dítě fetoval.

Tělíčko nebohé Lucinky (†5) ukrýval Juraj v bytě celé tři roky. Za to mu hrozí vězení sedm až patnáct let. Sám vyrůstal v početné rodině, má dvě sestry a nevlastního bratra. Jedna ze sester se nebála promluvit a Novému Času, sesterskému portálu Blesk.cz, vypověděla o jeho dětství.

V patnácti letech začal brát drogy

I když Jurajovi hrozí za hrůzný čin až patnáct let vězení, mluvila o něm jeho sestra s láskou. Podle ní za vše mohou drogy, kterým její bratr začal holdovat už v útlém věku. „Juro byl typické děcko, které občas vyvádělo na dvoře. Chodili jsme do kostela a on dokonce ministroval. V patnácti však začal s toluenem a dalšími drogami. Mělo na to vliv i prostředí, ve kterém vyrůstal, žili jsme v Petrželce,“ vzpomíná na jeho těžké období dospívání sestra. Sama dodala, že se jí k utýrání malé Lucinky přiznal.

zelena.karkulka ( 24. září 2012 23:54 )

Vypadá jak imbecil

pavlos67 ( 24. září 2012 20:40 )

To je idiot od pohledu,davam mu rok maximalne dva v kriminale Absolune zbytecny clovek,pokud ho tak muzu na nazvat..

jahodove_ticho ( 24. září 2012 20:38 )

Ten vypadá na kvalitního humanoida

kacota ( 24. září 2012 19:21 )

Ale to samé je na SK. Chcú, aby dôchodcom chodili peniaze na účet a ponúkajú im všelijaké výhody...babičke z lazov, čo 20 rokov nebola dolu v meste ..

kukuku ( 24. září 2012 18:38 )

U nás bude to samé s důchodama. Ministr důchodcům vnutí platební karty, aby se šábnul s bankami, které na tom vydělají. Dřív jestli důchodce ještě dýchá kontrolovala pošťačka, teď bude mrtvý někde zašantročený a stát bude důchod posílat dál rodině přes platební kartu. I u Japonců to tak fungovalo.

Zobrazit celou diskusi