Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zpověď rodiny ubodané Katky (†19): Její přítel vraždu plánoval

Autor: INT, oj - 
24. července 2012
17:31

Ze všech lidí ho milovala nejvíc, myslela, že se na něj může spolehnout, věřila mu. Partnera si ale vybrala špatně. Mladou studentku Katku (†19) z Košic zřejmě ubodal její přítel.

Ke zbytečné a nesmyslné vraždě nemuselo dojít. V osudný den si pro mladou dívku měli přijet rodiče. Ti odjeli za prací do Irska a dceru zatím nechali na Slovensku dostudovat. Teď místo toho, aby si ji odvezli s sebou, chystají pohřeb.

Osudný se jí zřejmě stal výběr partnera. Ten si podle slovenského deníku SME svůj čin dobře naplánoval.

Ve společném bytě byl v tu chvíli i dobře cvičený pitbull, kterého Katka hlídala bratranci. „Než Katku zabil, psa zavřel na balkon,“ prozradil její strýc Jaroslav.

Policii na místo činu přivolali vyděšení sousedé. Z bytu slyšeli hlasitý křik. Když policisté vyrazili dveře už bylo pozdě. Kateřina ležela v tratolišti krve na podlaze a její přítel Marián, stál na balkoně. Policisté mu ve skoku nedokázali zabránit, protože je ohrožoval pitbull, kterého mladík úmyslně vypustil. Marián skočil a mnohametrový pád neměl šanci přežít.

„Vím, že když se napil, byl hrozně agresivní, proto ho Katce všichni rozmlouvali,“ prozradila její sestřenice Jarka.

Policie případ stále vyšetřuje a příčina tragédie stále není jasná.
Kateřina tento rok odmaturovala a čekal ji život v zahraničí. Možná právě přes odloučení s přítelkyní se Marián nedokázal přenést.

petyrka ( 26. července 2012 09:04 )

... spolu s nimi byl v bytě dobře cvičený pitbul kterého Katka hlídala svému bratranci ...

0707 ( 25. července 2012 15:39 )

Je to moc smutný příběh. a co teď s pitbulem? který ztratil své páničky...?

taky1chytra ( 24. července 2012 18:46 )

Smutná smrt mladé krásné holky Vrah na sobě vykonal rozsudek smrti, protože žít s tím, že zabil svou dříve milovanou přítelkyni by v budoucnu stejně nedokázal Nesmutnější lidé jsou v této chvíli rodiče, kteří se těšili na společný život v zahraničí a ti druzí, kteří se zřejmě před nimi budou chtít navždy propadnout do země...

Zobrazit celou diskusi