Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Přítel (†20) ubodal krásnou Katku (†19) a pak vyskočil z okna

Autor: INT, ljš - 
23. července 2012
17:01

Člověk, kterého milovala a kterému důvěřovala, patrně stojí za smrtí krásné devatenáctileté barmanky Katky z Košic. Její přítel ji pravděpodobně ubodal pod vlivem alkoholu.

"Myslím, že Katka zemřela proto, že se její přítel opil a proměnil se ve vraždící bestii," řekl bratranec dívky. Ten před nedávnem odjel na dovolenou a poprosil Katku, aby mu pohlídala jeho bojového psa. Ani ten však brutální vraždě nedokázal zabránit.

"Vrátil jsem se v sobotu, a když jsem si šel psa vyzvednout, dozvěděl jsem se, co se stalo. V době vraždy musel být zavřený někde na balkoně. Mojí sestřenici totiž dobře znal a nedovolil by, aby jí někdo ublížil. Byl na to navíc cvičený," řekl Novému času.

Policisté řádění bestiálního vraha popisovali jako scénu z hororu. Zabiják Katce zasadil kuchyňským nožem mnoho hlubokých ran, přesto se dívce podařilo doplazit se ještě na chodbu před bytem. Odtud ji ale vrah dovlekl zpátky a pokračoval ve svém běsnění.

Vyšetřovatelé zatím nepotvrdili, že dívku skutečně zabil její přítel, který pak spáchal sebevraždu, vše tomu zatím ale nasvědčuje.

atakdale ( 24. července 2012 08:32 )

bojový pes - tohle slovní spojení fakt neznám, zato znám jiný - debi.lní redaktor

londynskypes ( 24. července 2012 06:01 )

at je to na Sovensku ,nebo v CR... nejodpornejsi doba v dejinach,prestoze neni valka..kdyz pominu druhou svetovou valku..

londynskypes ( 24. července 2012 06:00 )

 a to dnesni idioti,vychovani porevolucni luzou havlovskou, nemusi mit ani strelnou zbran ...staci jim nuz...

londynskypes ( 24. července 2012 05:53 )

anne... ( 24. července 2012 01:09 )

Smutné Smútia všetci Ten zápas so Slovanom vyhrali pre teba...

Zobrazit celou diskusi