Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tragédie mladého páru: Bodla přítele do srdce, na místě zemřel

Mladý pár Lenka a Ján se svým synkem, tady ještě vypadali spokojeně.
Mladý pár Lenka a Ján se svým synkem, tady ještě vypadali spokojeně.  (Autor: INT, Reprofoto TV Markíza)
Autor: INT, lm - 
15. července 2012
20:49

Tragédie. Jen tímto slovem se dá popsat, co se stalo v bytě mladého páru v Košicích na Slovensku. Mladá žena zde bodla svého partnera nožem do srdce, ten na místě zemřel. Spolu měli osmiměsíčního syna. 

Incident se odehrál v košickém bytě mladého páru ve čtvrtek 12. června přibližně okolo jedenácté hodiny večer. Lenka (22) se s partnerem Jánem pohádala, přičemž jí muž měl vulgárně nadávat.

Žena poté vzala nůž a bodla ho do hrudníku. Nůž následně vyhodila do koše. Sama dokonce zavolala policii, které podle serveru tvnoviny.sk tvrdila, že si muž způsobil smrtelná zranění sám.

Košický vyšetřovatel už obvinil Lenku z vraždy. Hrozí jí trest odnětí svobody na 20 až 25 let, ve výjimečné případě i doživotí. O malého syna se krátce po vraždě starali sousedé, v současné době ho mají v péči prarodiče.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

MiKhaEll ( 16. července 2012 15:25 )

Ta kráva má cigánský rysy votom žádná ale to není to podstatný..podstatný je to že si nedokázala uvědomit co všechno ta p*** způsobila...jako trest bych ji dal doživotí, není absolutně co řešit ale bojím se že nedostane ani dvacítku...

londynskypes ( 16. července 2012 11:20 )

ahaa ..nojasne psal si toho maleho klucika taktojo

londynskypes ( 16. července 2012 11:20 )

fakt??nojasne on to fakt přežil??

lpitriska ( 16. července 2012 07:04 )

chjo ( 16. července 2012 06:38 )

já právě doufám, že ted to tak nedopadne. věřím, že ne, nebot to je medializovaný.. tamten případ nebyl, tak se to rychle uzavřelo to je to co mě mrzí, že pokud to neni v tv či novinách, pak se nic pořádně neprošetřuje

Zobrazit celou diskusi