Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Nahý mladík (†19) vyskočil z okna: Pád ze 7. patra nepřežil

Devatenáctiletý Ernest skočil ze sedmého patra bytovky na nitranském sídlišti. Nepřežil.
Devatenáctiletý Ernest skočil ze sedmého patra bytovky na nitranském sídlišti. Nepřežil.  (Autor: Youtube.com, Reprofoto TV Nitra 24)
Autor: simao, INT - 
10. května 2012
20:10

Slovenská policie řeší případ devatenáctiletého mladíka, který vyskočil v Nitře z okna paneláku. Šlo patrně o sebevraždu, ovšem záhadou zůstává, proč se před ní vysvlékl do naha.

Patrně bez cizího zavinění spadl Ernest (†19) ze 7. patra paneláku na sídlišti v Nitře. Jeho bezvládné tělo objevil náhodný kolemjdoucí a i když se snažil poskytnout mladíkovi první pomoc, oživit ho se nepodařilo ani přivolaným záchranářů. Na místě svým rozsáhlým zraněním podlehl. Informoval o tom server topky.sk.

Nad případem, který se odehrál ve čtvrtek v Partizánské ulici v Nitře, se však vznáší několik nejasností. Není zatím jasný ani motiv, ani to, proč se mladík před skokem z bytovky vysvlékl. Zasahující policisté alespoň v jeho věcech našli osobní doklady, podle kterých ho snadno identifikovali.

Pocházel z obce Vinodol (okres Nitra) a deníku Nový čas se podařilo vypátrat souseda pěstounské rodiny, která se o Ernesta starala. "Je to smutné, tak mladý člověk, ale jaksi si neuměl najít své místo na světě," vnesl soused přece jen o něco více světla do tragické sebevraždy. 

kterej ( 11. května 2012 09:24 )

anka ( 11. května 2012 00:14 )

 opravdu je nutne pridavat nestesti ze Slovenska.....vzdyt u nas je jich vice nez dost

zelena.karkulka ( 10. května 2012 20:30 )

padají cýkorky

Zobrazit celou diskusi