Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Na smolný pátek třináctého doplatil kominík i myslivec!

Na smolný pátek třináctého doplatili myslivec i kominík (ilustrační foto)
Na smolný pátek třináctého doplatili myslivec i kominík (ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: Jiří Čada - 
14. července 2012
13:17

A pak, že kominík v pátek třináctého nosí štěstí! Na ten den zcela určitě nezapomene kominík (37) z Pelhřimovska. Ten se při kontrole komína v obci Jamné na Jihlavsku propadl střechou a těžce se zranil.

„K neštěstí došlo při pravidelné revizi komína. Muž už sestupoval ze střechy dolů, když prošláplazbestovou desku a zřítil se z výšky asi čtyřech metrů,“ informovala Blesk mluvčí krajských policistů v Jihlavě Jana Kroutilová.

Pro kominíka s těžkým poraněním zad musel přiletět na místo záchranářský vrtulník. V brněnské nemocnici se pak muž podrobil operaci.

Pátek třináctého se stal smolným dnem také pro myslivce (63) ze Sedlejova. Dopoledne nimrod odešel stavět do lesa myslivecký posed. „Naštěstí to nahlásil svému synovi a vzal si sebou mobilní telefon,“ popsala další smolný případ policejní mluvčí.

Před polednem se na myslivce posed nečekaně zřítil. „Muž si mobilem na pomoc přivolal syna, který ho s otřesem mozku a tříštivou zlomeninou odvezl do jihlavské nemocnice,“ dodala mluvčí Kroutilová.

ppadys13 ( 14. července 2012 15:30 )

hromous,přesně tak

hromous ( 14. července 2012 15:19 )

Je třeba míň popíjet a víc přemýšlet hlavou. Bez toho jestli je, či není pátek třináctého!

Zobrazit celou diskusi