Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 18°C

Francouzský dělník tvrdí: Jsem Hitlerův vnuk!

Autor: oj, INT - 
10. dubna 2012
12:19

Uhrančivé oči, důlek na bradě, zastřižený knírek a výrazné čelisti. Podoba Francouze Philippa Loreta (56) a nacistického diktátora Adolfa Hitlera není čistě náhodná. O tom není pochyb. Ale je tam i víc?

"Děti, musím vám něco říct. Váš dědeček byl Adolf Hitler,“ šokoval před 40 lety Philippa a jeho sourozence otec u oběda. Philippe Loret o svém tajemství mlčel až do teď. Prozradil ho pouze svým nejbližším přátelům a manželce. 

Nikdy se o něm nezmínil kolegům ani rodičům své ženy. Veřejně promluvit ho přiměl až nedávný důkaz, který potvrzuje, že mu v žilách skutečně koluje krev Adolfa Hitlera.

Minulý měsíc Alan Wilkes, syn britského inženýra Leonarda Wilkese, který se jako jeden z prvních 6. června 1944 vylodil na pláži v Normandii, zveřejnil část otcova deníku. Prozrazuje, že Hitler měl skutečně nemanželského syna.

Hitler měl ve Francii nemanželské dítě

Zápis v deníku ze 30. září 1944 říká: „Dnes je zajímavý den. Navštívil jsem dům, kde bydlel Hitler jako desátník v poslední válce. Byla tam žena, která tvrdila, že s ním má z té doby dítě. Říkala, že její syn nyní bojuje ve francouzské armádě proti Němcům.“ Hitler během války v létě v roce 1917 skutečně několik měsíců žil v domě Philippovy babičky Charlotte Lobjoie a během krátkého vztahu mohli počít dítě.

Testy prokázaly pouze to, že otec údajného Hitlerova vnuka Jean-Marie má stejnou krevní skupinu a podobný rukopis. Existují ale další důkazy, které podporují Philippovo tvrzení.

Hitler oficiálně žádné děti neměl. Podle záznamů však během druhé světové války pravidelně posílal Charlotte obálky s penězi. Když zemřela, Jean-Marie našel na půdě obrazy podepsané jménem Hitler.

Philippův otec v roce 1981 napsal knihu Tvůj otec je Hitler, v které podrobně popisuje krátkou romanci s vůdcem tak, jak mu ji vyprávěla jeho matka. „Hitler byl skvělý milenec choval se ke mně vždy jemně. Byl ale velmi žárlivý a nesnesl, když na mě koukali jiní muži,“ vzpomínala za svého života Charlotte na Hitlera.

Philippe navíc jakoby Hitlerovi z oka vypadl. Známý důlek na bradě, výrazné čelisti a pronikavé oči. I to Hitlera a Philippe Loreta spojuje. „ Je součástí mé rodiny. To je důvod, proč mi jeho obraz visí na stěně. Prostě je to rodina. Není to moje chyba. Ani za zvěrstva, která prováděl během druhé světové války, nemůžu. Se mnou to nemá nic společného. Ale vždycky bude rodina,“ stojí si za svým Philippe.  

zelena.karkulka ( 10. dubna 2012 20:22 )

no vidíš,můžete se kamarádit

sores ( 10. dubna 2012 17:01 )

a já jsem pravnučka královny Alžběty

blazenablazena ( 10. dubna 2012 16:38 )

Podobu nevidím, ale být nemusí. Bytahuje to na světlo boží, protože si myslí, že na tom něco vydělá. Třeba ano, ale zda to ve finále bude pro něho a jeho děti přínos , to je otázka. Myslel také na to, že se to netýká pouze jeho osoby ?

analog ( 10. dubna 2012 16:16 )

Aha,takze se asi jmenujes Sklodowska a jsi radioaktivni.Urcite mas i podobne pismo...............

jana999 ( 10. dubna 2012 16:10 )

pokud by to byla pravda, tak bych se spíš styděla

Zobrazit celou diskusi