Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Policista, který s vozem spadl do Vltavy, v neděli zemřel

Autor: jos - 
18. července 2011
14:38

Policista, který řídil vůz policejní ochranné služby, s nímž v sobotu odpoledne spadl po nehodě z Hlávkova mostu do Vltavy, v neděli zemřel.

Agentuře ČTK smutnou informaci sdělila mluvčí policejního prezidia Veronika Hodačová.

Pětatřicetiletý muž jel podle dřívějších informací policie ve voze sám. Z potopeného auta byl vyproštěn zhruba po 20 minutách a po resuscitaci byl ve vážném stavu převezen do Ústřední vojenské nemocnice.

Deník Právo uvedl, že policejní auto se na mostě střetlo s jiným vozem, řidič nezvládl řízení, prorazil betonové zábradlí mostu a spadl do řeky. Okolnostmi nehody se zabývá pražská policie. Již dříve uvedla, že přivítá svědectví, která mohou ve vyšetřování pomoci.

Policisté vyhodnocují záběry z městského kamerového systému a stopy zajištěné na místě. K vyšetřování přizvali i znalce z oboru dopravy.

rezacek ( 21. července 2011 12:33 )

Pokjud je to pravda, tak ten nadčlověk jel vysokou rychkliostí, po středovím pásu po kolejích a myslel si, že je pánem světa. Takže O JEDNOHO BLBA MÍŇ. Líto mi ho ani v nejmenším není, naopak, bezpečnost na našich silnicích se jeho odchodem zvýšila. Jen tak dál.

rezacek ( 21. července 2011 12:31 )

Jéžiši, nedebatujte o píči. O tu tentokrát opravdu nejde.

divenka ( 18. července 2011 22:25 )

vracel do garáží

divenka ( 18. července 2011 22:24 )

je za vlhka solidní adrenalin, stačí mlha.... klouže to jako nikdy.... zlatá lesní cesta, když už nemůže být asfalt. Stačí omočit kola v kaluži a na kostkách se pokusit zabrzdit, klasicky ne hamtnout. A klidně tam mohl být nakapaný olej z nějakého auta předtím....nebo fakt voda.

divenka ( 18. července 2011 22:20 )

tihle hoši alkohol nepijou

Zobrazit celou diskusi