Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Berlusconiho svět: Teenagerky v osobním harému!

Autor: jos, mivrk - 
18. ledna 2011
18:58

Sexuální skandál italského premiéra Silvia Berlusconiho (74) pokračuje. Z policejních spisů vyplývá, že si vydržoval osobní harém plný nezletilých dívek, kterým platil za perverzní sexuální hrátky!

Nezničitelný politik zatím přecházel každý skandál mávnutím ruky. Nyní se ale na veřejnost dostala část policejního spisu, ve kterém je popsáno do detailních podrobností, co se odehrávalo v jeho vile Arcore u severoitalského Milána.

V centru pozornosti již dávno není pouze Maročanka Ruby Rubacuori (vlastním jménem Karíma el-Marúková), která do hříšné vily nakoukla ve svých sedmnácti letech a novinářům pak vysvětlila, že s Berlusconim neměla klasický sex, pouze se účastnili hry zvané "bunga bunga".

Státní prokurátor dal nyní souhlas k domovní prohlídce u premiéra. Policisté by měli najít důkazy o tom, že Berlusconi (nebo jeho lidé) organizovaně sponzoroval a platil desítky prostitutek. Některým nebylo osmnáct let. To by mu mohlo zlomit politický vaz.

Co se dělo ve vile?

Ve vile Arcore se odehrávaly soukromé diskotéky, na které dívky přicházely odděné jako sexy policistky nebo zdravotní sestřičky. Čím toho na sobě měly méně, tím (pro Berlusconiho a jeho parťáky) lépe. Za to dívky dostávaly 500 euro v obálkách nebo šperky.

Berlusconi veškerá obvinění popírá. Prohlásil, že od roku 2009, kdy se rozvedl se svou manželkou, má stálou přítelkyni a po jiných ženách netouží. Totožnost oficiální přítelkyně ale Berlusconi nesdělil. Prý proto, aby ji uchránil před pozorností médií.

Premiér již také poněkolikáté odmítl tvrzení, že by kdy za sex platil: "Je absurdní si myslet, že bych platil, abych měl sex s ženou. Považoval bych to za degradující," tvrdí.

sosacek ( 18. ledna 2011 21:49 )

500 euro, kde nato mám brát..

woolloomooloo ( 18. ledna 2011 21:02 )

Silvio ora sei finito pezzo di merda.Le tue false promesse e continua presa in giro della gente onesta che lavora.Hai fatto troppe figurace e noi ti diciamo vattene!!!La nazione dell'Italia e ora un passo dalla bancarotta grazie a te!!!

gevi ( 18. ledna 2011 20:12 )

Tak jsem se poučil, co je bunga bunga. No je to dost nechutný, aspoň mně to tak připadá.

Zobrazit celou diskusi