Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Dostal novou garáž a našel tam dva uškrcené muže!

Autor: cas.sk, mivr, vk - 
14. listopadu 2010
14:02

Odpoledne našli v garáži mrtvé tělo muže. Večer objevili druhou mrtvolu. Oba muži byli uškrceni a jejich ostatky byly zabaleny v černém igelitu a uloženy v mrazicích boxech. Takový nález uskutečnila o víkendu slovenská policie v garáži za sídlištěm Západ v Levoči. Na mrtvá těla ji upozornil bratr (37) nového majitele (33) garáže.

Mrtvoly už policie převezla na oddělení soudního lékařství Úřadu pro dohled nad zdravotní péčí v Popradu, kde by měla být provedena pitva. „To jsem ještě nezažil. Je to úplná hrůza,“ popsal událost jeden z místních obyvatelů. Podle svědků byl v místě nesnesitelný zápach a nikdo z nich raději nechce ani přemýšlet o tom, k jakému hororu muselo v Levoči dojít. Věk prvního uškrceného muže odhadují policisté na 20 až 30 let, druhého na 40 až 50 let. První ze zavražděných měl na hlavě modrý igelitový pytel, byl uškrcen plátěným páskem a měl svázané ruce. Ve druhém mrazáku pak byla mrtvola přikrytá látkou. Na ní byl ještě černý igelit.

„Majitelem garáže je 33letý bratr oznamovatele ze Spišských Tomášovců, který koupil garáž koupil od 41letého původního majitele,“ informovala slovenský deník Nový Čas prešovská krajská policejní mluvčí Jana Karnišová. To, že muž dostal garáž i se dvěma chladničkami s šokujícím obsahem, zřejmě vůbec netušil. Podle dostupných informací se vlastníci objektu často měnili. Navíc garáž byla dlouho nevyužívaná.

V garáži se podle informací Nového Času nachází také jáma napuštěná neznámou tekutinou. Bližší informace by měly být známy až po dalším vyšetření. Prozatím uvalila police na celý případ embargo. Pachateli za tento otřesný čin hrozí 15 až 20 let vězení.

ales1 ( 15. listopadu 2010 00:06 )

předchozí majitel je v tom mrazáku...jak jinak chcete sehnat garáž?

delavar ( 14. listopadu 2010 20:46 )

Už krátko po náleze tohoto nepríjemného obsahu slovenská Polícia oznámila,že tam našla aj duhého zosnulého- a že sú to absolútny víťazi hry na schovávačku.Zostáva len zistiť totožnosť ukrývaných.

Shelby16 ( 14. listopadu 2010 16:14 )

no to je nechutný...

Zobrazit celou diskusi