Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Týraný Dominik (8) bude mít novou rodinu

Autor: zun, Česká televize - 
19. prosince 2011
20:16

Dominik a jeho sestra Lucie (9) konečně našli pěstouny, kteří se o ně postarají. Sourozenci čekali na náhradní rodinu přes tři měsíce. Děti by tak mohly strávit Vánoční svátky již v novém domově.

Nezájem ze strany potencionálních pěstounů se dá vysvětlit strachem z komunikace s biologickými rodiči obou dětí. Nakonec snad vše dobře dopadne. Našli se pěstouni, kteří mají zájem o umístění obou sourozenců do své rodiny.

Dokonce to vypadá, že děti nebudou v Klokánku, kde jsou umístěny, trávit Vánoce.  Štědrý den by tak mohly spokojeně prožít se svou novou rodinou. Dominik by tak možná poprvé v životě zažil šťastné a veselé Vánoce.

Chlapec si prošel peklem. Nároky na jeho "nové rodiče" jsou tedy dost vysoké. Dominik bude vyžadovat veškerou pozornost a hodně péče.

Malého chlapce týrali oba rodiče. Mučili ho hladem, ubližovali mu všemožnými způsoby. K tomu, že byl chlapec rodičům odebrán tak pozdě, přispěl i nezájem ze strany úřadů.

zelena.karkulka ( 20. prosince 2011 20:10 )

podle mě si za pár let požádají o zbavení rodičovských práv apak si ty děti adoptují,místo pěstounské

lpitriska ( 20. prosince 2011 11:03 )

Dětem přeju moc moc štěstí .Doufám,že se dostanou k hodným lidem a to utrpení,které si prožili bylo jejich poslední a doufám že naše zlatý úřady zbaví ty hyeny rodičovských práv a soudně jim zakážou do koncfe života se k dětem přiblížit!!!!

manolla1 ( 20. prosince 2011 07:05 )

Nějak jsem nepochopila, proč by měla mít náhradní rodina strach z odporných zrůd, kteří si říkali "rodiče"! Na co máme "úřady,aj.",.. které nedokážou novou rodinu - před těmito krysami ochránit! Mně kdyby se dostali do rukou, byl by to poslední okamžik - jejich života! Dětem přeji jen to nejlepší, už nikdy žádné trápení, bolest,atd. !

dopdel ( 20. prosince 2011 05:48 )

Snad se na děti konečně štěstíčko usměje v podobě milujících rodičů,tak jak by to mělo být v každé rodině.Přeju jim krásný život a co největší zapomění dosavadního života. Dominiku a Lucinko,krásné vánoce.

nyc.lou.b ( 20. prosince 2011 00:57 )

 I ja bych se chtel pridat a i kdyz v boha neverim, tak se za ne modlim a doufam ze se jim ted snad uz bude darit lepe a ze si s te neposkvrnene casti detstvi jeste neco uziji, i kdyz jim uz ten zniceny zbytek detstvi a snimi spojene hluboke rany uz nikdo nikdy nevrati a nezahoji. Nejhorsi je ze to o cem vime je jen pouha spicka ledovce..........

Zobrazit celou diskusi