Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tihle dva mučili Dominika (8)!

Autor: Ondřej Požár, koj - 
18. února 2011
05:00

Podívejte se jim do tváře! To jsou Jiří (34) a Lucie D. (32). Bestiální rodiče, kteří krutě mučili svého syna Dominika (8). Bili ho opaskem i vařečkou, musel chodit v botách plných připínáčků, hladověl. Z malého chlapce udělali tito dva lidskou trosku…

Prvních osm let malého Dominika bylo naplněno bolestí. Ač je to neuvěřitelné, takový život mu připravili jeho rodiče. Blesk získal jejich fotografie. Dnes je zveřejňujeme.Tyrani totiž nesmí zůstat v anonymitě!

Snímky poskytl člověk, který rodinu dobře zná a přeje si zůstat nepoznán. „Jsou to oni! Poznávám oba, matku i otce,“ potvrdil pak totožnost Jiřího a Lucie soused z Oslavan u Brna, kde tyrani až donedávna bydleli.

Po tyranech se slehla zem

Z pronajatého domu se ale minulý týden v noci odstěhovali a slehla se po nich zem. „Schovávají se, lidi by je totiž lynčovali,“ míní jejich bývalý známý.

Jiřímu a Lucii hrozí u soudu až osm let vězení za to, že mučili nechtěného syna Dominika. Ten si kromě bití a skákání v obuvi plné připínáčků například musel prát pokálené pyžamo a ložní prádlo v ledové vodě.

Za týrání svěřené osoby přitom oba už v říjnu 2000 dostali podmínku 18 měsíců s odkladem na 2,5 roku. Jejich odsouzení je už ale podle mluvčí soudu Gabriely Stočkové zahlazeno.

„Trest dostali za to, že policie našla tehdy asi tříletého Míšu v bytě v centru Brna zabaleného v dece. Nohy a krk měl stažené zavařovací gumou, aby byl zticha! Jeho matka Lucie se totiž živila jako prostitutka a měla zrovna doma zákazníka!“ říká rodinný expřítel.

reiner ( 3. září 2011 06:54 )

Proč ty bestie nezviditelní? Asi je obava, že by někdo vzal spravedlnost do vlastních rukou. Oni tyhle týpci to nemají v kriminále zrovna jednoduché a je to jen dobře ...!!!

chloeee ( 9. května 2011 20:58 )

Privinula bych si ho a poradne jej pomuchlala! Tak statecne tam stoji a jeste se snazi usmivat! Chudaci vsechny deti, co se narodi do tak bidnych podminek! Vlastne si ani neuvedomuji, ze se s nima zachazi spatne, tohle je jejich realita, jedina, kterou znaji. A z toho puka srdce asi nejvic! Ziju v USA a tyto pripady sleduju z dalky. Vim, ze jsou pro media prikraslene, presto doufam, ze se v Cechach jiz brzy upravi novela zakona na ochranu deti. Jak je mozne, ze tito lide behaji na svobode! Jak je mozne, ze je nezavreli uz kdyz svazovali trilete dite zavarovaci gumou...?!! Rozum zustava stat !

zirafa ( 27. února 2011 19:37 )

aja410@seznam.cz

dodo57 ( 23. února 2011 19:27 )

Takové parchanty co mučí děti likvidovat,jím nepomůže žádná basa.Tvrdé galeje a to makat pod rozpáleným sluncem 40"C ve stínů,bez vody,bez ochranných prostředků,na boso chodit po rozpáleném asfaltě a vyžívat se jak ti parchanti trpí.To je taková desetina trestů.

pgga ( 23. února 2011 03:25 )

Promi..veznice

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání