Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Panna na prodej promluvila: Máma mě zabije...

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: jos - 
23. srpna 2010
05:00

Redaktorům Blesk.cz se ozval čtenář, který navázal kontakt s osmnáctiletou Monikou, která se přes internet pokouší (nebo spíš pokoušela) prodat své panenství.

Mediální šílenství kolem osmnáctileté Moniky začalo na počátku srpna. Tehdy se na serveru prodejsex.cz objevil inzerát tohoto znění: "Ahoj, je mi 18 let, jsem obyčejná holka, co má ráda sport, tanec a zábavu s přáteli. Touto cestou chci získat peníze na studium v zahraničí. Panenství samozřejmě doložím lékařskou zprávou."

617348:gallery:true:true

Napsala, že se bojí...

Navíc Monika tvrdila, že případným zájemcům zašle své další fotografie a dokonce i video. O další informace si měli sexuchtiví muži psát na emailovou adresu 18virgin@seznam.cz.

"Tak jsem napsal a čekal, co se bude dít. Vlastně jsem ani moc nevěřil, že mi někdo odepíše," vypráví mladý muž, který se pokusil tajemnou Moniku zkontaktovat.

Monika skutečně odpověděla, ale její reakce byla plná nejistoty a strachu: "Ahoj, nebudu nic předstírat a zeptám se na rovinu: Jseš novinář? Opravdu nerada bych, aby se mé fotky ukazovaly ve všech novinách, jako je tomu nyní. Bojím se, že i přes zakrytý obličej mě poznají rodiče. Máma by mě asi zabila."

Druhá odpověď a pak už nic...

Mladík měl radost, že s Monikou navázal kontakt a ujistil ji, že mu nejde o senzaci v novinách, ale o nevšední sexuální zážitek. Dívku tedy opět požádal o fotky. Tentokrát již věřil, že odpověď na sebe nenechá dlouho čekat.

"Nic se ale pár dnů nedělo. Server mezitím kvůli falešným profilům přerušil provoz a vše vypadalo na velké fiasko. Pak mi ale Monika opět napsala: 'Mám strašný strach, že se to celé provalí a rodiče mě zabijou'. Pak už ale nenapsala vůbec," uvedl muž, jehož totožnost Blesk.cz zná, ale nebude ji zveřejňovat.

Velké fiasko?

Mezitím správci kontroverzního serveru rozhodli, že projekt bude opět spuštěn, ale web bude obsahovat pouze ověřené profily. To znamená pouze takový profil, který bude doložen skutečným bankovním kontem. Inzerát panny Moniky ale po opětovném spuštění chybí. Byl strach z reakce rodičů silnější, než touha vydělat velké peníze? Nebo byl její profil od začátku falešný? Těžko hádat.

Zarážející je také to, že v současné době na serveru prodejsex.cz nikdo sex neprodává. Zdá se, že aférka kolem falešných profilů případné další inzerenty odradila. Majitele serveru čeká hodně práce, aby získal ztracené fanoušky peněz a sexu zpět.

rickczsu ( 24. května 2011 22:33 )

Klasika. Nařež dítěti, který jsi evidentně neuměl vychovat

rickczsu ( 24. května 2011 22:32 )

Co dodat. Úchyl

dzery44 ( 23. srpna 2010 16:37 )

Můj bože ty jseš .ůl.

egal ( 23. srpna 2010 14:45 )

mladík asi nemá blánu,tak chtěl vyrejžovat nějakou zlatku,když to nasype Blesku,mohl si dát sám inzerát,že prodá svou neprotaženou análku

e.44 ( 23. srpna 2010 14:09 )

Moniku ujistil, že mu nejde o senzaci v novinách..........vypadá to, že tak trochu kecal.

Zobrazit celou diskusi