Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nikola (18) ruší dražbu panenství: Dostala facku!

Nikola chtěla vydražit své panenství, nyní od tohoto záměru upustila
Nikola chtěla vydražit své panenství, nyní od tohoto záměru upustila  (Autor: anc)
Autor: Ladislav Leimer, Kjos - 
8. dubna 2011
13:29

Blonďatá Nikola (18) ze slovenských Nových Zámkov, která dražila své panenství s vyvolávací sumou téměř milion korun, nabídku stáhla. Žádný rozumný návrh od bohatého prince nepřišel, dívce ale nadávají lidé na internetu a smějí se její silné postavě. Na ulici dokonce Nikole vlepila jedna starší paní facku!

Mladou ženu překvapila i vlna znechucení veřejnosti, když vyšlo najevo, že v profilu na internetové sociální síti Pokec měla napsaný sex jako své záliby. „To jsem jen žertovala,“ tvrdila dívka.

Slovence se však stejně žádný vážný zájemce o dražbu neozval. Nikola přitom doufala, že v dražbě vydělá až čtyři miliony korun. Chtěla si za ně koupit byt, možná auto a opravit hrob svého otce. „Rozhodla jsem se od svého úmyslu odstoupit, protože v některých médiích byly zveřejněné věci, které mi více ublížily, než pomohly. Jsem z toho, jak to nakonec dopadlo, dost zklamaná,“ řekla Nikola.

Většině uživatelů internetu se v diskuzích zdála částka jednoho milionu příliš přehnaná. Jiní se zase smáli silnější její postavě. Nejdrsnější reakce se ale Nikola nedočkala překvapivě na internetu, ale na ulici. Jedna starší žena jí na ní kvůli dražbě vrazila facku přímo do obličeje!

bara ( 14. dubna 2011 14:46 )

u těchto psychopatů nemusíš jim udělat vůbec nic. prostě si tě najdou - a neštítí se pak vůbec ničeho

bara ( 14. dubna 2011 14:42 )

ale jdi - ty jsi taky kdysi tady proti mě útočil, ke své radosti, abys ubližoval a přidal se k šikaně ) ty ty ty!!

bara ( 14. dubna 2011 14:41 )

neuvěřitelné starosti máš alfo o mě... až takový zájem, dokonce v podrobnostech jak vypadá moje přirození, jsem od tebe nečekala...) jenže, holka, jsem na mužský, tak máš smůlu ) pořád se nedozvíš, jak vypadám, nebo dokonce i jakou ji mám ) .... i když tak toužíš to vědět, když sem nadhodíš ten svůj úžasný "příspěvek", zřejmě chceš, abych ti to vyvracela? ))) a dokonce přemýšlíš o tom, jak dlouho jsem nesexovala, ohohóo... - to mě by nenapadlo nad tebou uvažovat, ))) Protože po tobě rozhodně netoužím, no, holt mi asi nedáš pokoj ))) * už tě začínám opět litovat, chudýsku ubohej...) jaké ty máš starosti - a radosti ))) to se jen tak nevidí ) * zřejmě jseš stále zfetovaná ))

bara ( 14. dubna 2011 14:31 )

wasrmane - tatrmane - nic jiného nejsi )) * a děkuju - alespoň vím, kdo tady co je zač. Že se ty ale přidáš ke spodině, to jsem netušila. K takovému póvlu )))))

jakub-moravec ( 12. dubna 2011 03:33 )

Je len jedna kniha, kterú som nedočítal a to je Biblija, pretože Biblija sa nečítá, ta sa studuje. Netreba ďakovat že som vás poučil

Zobrazit celou diskusi