Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Výjimka pro soudce Rychetského? Kouří, kde se nesmí!

Autor: bum, op - 
21. dubna 2010
05:00

V nekuřácké restauraci brněnského hotelu Slavia si po obědě s chutí zapálí předseda Ústavního soudu Pavel Rychetský (66). Využívá tak výjimky, kterou coby štamgast dostal od provozovatele podniku.

„Může se tam kouřit. Stůl je označený jako kuřácká zóna,“ hájí svůj extrabuřt Rychetský.

Rychetského Blesk v restauraci přistihl, jak po obědě šlukuje cigaretu. Jeho kouř však museli nedobrovolně inhalovat i hosté nekuřáci, neboť Rychetského stůl není od ostatních nijak oddělen. „Na dveřích jasně uvádějí, že se tady nekouří,“ netajil se například výhradami host Pavel Skopeček (34) z Brna. Jenže pro člověka, který bdí nad dodržováním zákonů v této zemi, některé zákazy patrně neexistují…

Hosté, kterým kuřácký stůl pro Rychetského vadí, mají smůlu. „Stoly vyhrazené pro kouření jsou v zadní části restaurace. Je to v souladu se zákonem,“ řekl Blesku ředitel hotelu. To je pravda, podle zákona musí být kuřácká a nekuřácká část restaurace stavebně oddělena až od 1. července letošního roku.

Co si však o bezohledném počínání soudce soudců myslí lidé, je ovšem jiná kapitola.

pard ( 21. dubna 2010 19:55 )

Naše celebrity přece stále dokazují,že zákony se na ně nevstahují.Proč by pan Rychetský dělal výjimku,kterážto potvrzuje pravidlo.Oni tvoří zákony jen pro normální občany,podle toho také vypadají.

kinki ( 21. dubna 2010 12:38 )

tak toto nerobi. Uz len preto,ze je sudca.

alenam ( 21. dubna 2010 11:48 )

nebo taky dospávaj, nebo vyspávaj vopici

anelam ( 21. dubna 2010 09:51 )

Moje slova Je to i s chlastem!!!V pracovní době na pracovišti se nesmí pít.V pos.sněmovně je to normál a ani se s tím netají.Pak hlasují a neví očem protože pospávají

sakra ( 21. dubna 2010 09:49 )

Ani se nedivím, protože naše "zákony" je jeden bordel a platí jen pro řadové občany.

Zobrazit celou diskusi